• De eerste officiële wedstrijden zijn al weer gespeeld en er zijn ook weer vele scheidsrechters actief maar zeer zeker ook nog veel meer nodig nodig zijn om alles in goede banen te leiden.

De KNVB en Sportcub Irene bieden de mogelijkheid tot het volgen van de cursus verenigingsscheidsrechter voor geinteresseerden vanaf 14 jaar! De kans voor geinteresseerde aspirant scheidsrechters om dit najaar dichtbij huis deze cursus te volgen. Sportclub Irene is het in de zomer gelukt uit eigen jeugdopleiding een aantal jonge kandidaten enthousiast te maken voor deze cursus in combinatie met het fluiten van jeugdwedstrijden binnen de vereniging. De cursus zal in oktober 2019 starten. In verband met de korte termijn verzoek ik allen bij interesse voor 16 september zich aan te melden of de interesse kenbaar te maken bij onze scheidsrechterscoordinator Rudy Klaassen.

Wat houdt deze cursus in?
    Theorie:

• Vier bijeenkomsten van 3 uur lang (12 uur), locatie Sportclub Irene
    • Zelfstudie en huiswerkopdrachten (8 uur)

Ervaringsdeel

• Fluiten van minimaal vier stagewedstrijden (4 uur)
    • Assisteren van de scheidsrechter (2 uur)

Proeve van bekwaamheid

Cursusmap (3 uur)

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met Rudy Klaassen.
    Aanmelden van een deelnemer kan middels in te schrijven via de link: https://knvb-digitaal.sportlink.com/

rfwbs-slide