Sportclub Leeuwen MO15-1 – Sportclub Irene MO15-1 (0 – 0)

8 december 2018

Vandaag moesten we tegen Sportclub Leeuwen ( Roermond ).

Als kersverse kampioen en heel relax togen we naar Roermond waar we bij aankomst al met Argus ogen werden bekeken. Op de een of andere manier bekroop mij toch een vreemd gevoel en was ik er niet echt gerust op dat we deze wedstrijd zouden winnen, dit terwijl ik thuis toch nog heel positief gestemd was over een zeer goede afloop.

Het veld was niet om aan te zien, enorme hoogteverschillen, en iedereen die wel eens een ritje door het mooie Zuid Limburg heeft gemaakt zou haast denken dat hij daar nu ook was.
Alleen het “ mooie “ was er dus niet. Komt bij dat de scheidsrechter erg partijdig was en de tegenstander niet wilde voetballen. Logisch allemaal want wie zou niet graag 1 punt van de kampioen willen pakken.

Eerlijkheidshalve moet ook gezegd worden dat wij ook niet bijster goed voetbalden maar ik ben nog altijd van mening dat “ goed voetballen doet voetballen “ en als je een tegenstander hebt die niet wil dan houdt het natuurlijk op.

Uiteindelijk was de eindstand dan ook 0-0.

Een laatste pittige wedstrijd van het najaarsseizoen was leuker geweest.

Volgende week staat de bekerwedstrijd tegen RKOSV Achates op het programma.
Een wedstrijd waar ik zéér naar uitkijk omdat hier beide teams MOETEN voetballen want verliezen is geen optie.

Toch een fijn weekend toegewenst allemaal.

Met sportieve groeten,

L.M.T.