Sportclub Irene MO15-1 – NWC  MO15-1 (15 – 0)

Zaterdag 27 oktober 2018

Vandaag moesten we, voor ons een onbekende tegenstander, tegen NWC uit Klotland ( Asten ). Gezien hun statistieken ( 21 wedstrijden verloren uit 29 ) een makkelijke tegenstander.

Nadat we ons goed hadden warm gelopen, het was koud met slechts 3 graden, en rek en stretch oefeningen hadden gedaan begonnen we net zoals altijd vol goede moed aan de wedstrijd.

De eerste 5 minuten tastten we de tegenstander af en gaven we meteen ons visitekaartje af. Het leek wel alsof alles deze wedstrijd lukte. Passes kwamen goed aan en het samenspel was om van te smullen. Onze meiden domineerde het spel en onze keepster Anne heeft welgeteld 1 bal mogen wegschieten. We gingen dan ook een ruststand in met dubbele cijfers op het scorebord ( 10-0 ) door respectievelijk doelpunten van Vera ( 3 en alweer n hattrick ), Mijke ( 3 ),
Jade ( 2 ) Sterre en Chloë ieder 1
Toch wel even wennen aan de kou keken we reikhalzend uit naar het heerlijke warme kopje thee.

De 2e helft begonnen we zoals altijd met een aantal wisselspelers maar het opvallendste was dat NWC de keepster had gewisseld.
Dit mocht de pret niet drukken zeker niet gezien de ruststand, echter zij was vele malen beter. Ondanks ons goed en sterk spel duurde het toch nog een kwartier voordat we de volgende treffer scoorde. Met een een eindstand van 15-0 ( Alissa, Joni, Diewertje Icky en Juul ) een prima reultaat en een versteviging van de koppositie.

Met sportieve groeten,

L.M.T.