Sportclub Irene MO13-1 – SVC 2000 MO13-1 (4-0)

16 mei 2018

Vanavond stond de inhaalwedstrijd tegen SVC 2000 op het programma. Op zich n tegenstander waar we eerder gespeelde wedstrijden weinig problemen mee hadden.

Bij het betreden van het veld zagen we in het team van SVC 2000 toch n aantal nieuwe gezichten dus wisten we niet wat ons te wachten stond. Nadat om 19:00 uur aan de wedstrijd werd begonnen was toch al snel duidelijk dat hier een ander team stond dan voorheen. Het duurde dan ook 20 minuten voordat Sterre, na een corner van Jade, de score opende. Toch wel n opluchting want het kampioenschap lonkt maar dan moesten we wel winnen. Op slag van rust was het wederom Sterre die na n voorzet van Joni de 2-0 maakte.

1 minuut na het begin van de tweede helft was het Joni, die na een goed genomen corner van Jade, de bal net overkopte. De toon was gezet echter we konden geen echte vuist maken en moesten we op sommige momenten alle zeilen bijzetten. Na een kwartier spelen was het Jade die na een aktie van Diewertje de bal onderkant lat binnenschoot. De goed fluitende scheidsrechter kon niet duidelijk zien of de bal achter de doellijn was geweest en telde het doelpunt niet maar de altijd sympathieke trainer van SVC 2000 gaf aan dat de bal achter de doellijn was geweest. 3-0. In de laatste minuut was het Diewertje die na een pass van Icky de eindstand op 4-0 besliste.

Al met al een wedstrijd waar we toch wel aan de bak moesten en waar beide teams toch wel aan elkaar gewaagd waren. Aankomende zaterdag tegen GKC, een tegenstander die laatste staat, en waar we eerder gespeelde wedstrijden riant van hebben gewonnen. Ik ga er maar vanuit dat het nu niet anders zal zijn.

Met sportieve groeten,

L.M.T