Sportclub Irene MO13-1 – RKSVN MO13-1 (10-0)

2 juni 2018

Vandaag spelen we de kampioenswedstrijd wederom tegen RKSVN.

We mochten op het hoofdveld spelen en zoals altijd was onze eigen huisfotograaf Jan Trepels weer aanwezig voor het maken van schitterende foto’s.

Nadat het fluitsignaal werd gegeven werd meteen het doel van de tegenstander opgezocht.
Dit leidde er toe dat al na 4 minuten speeltijd Diewertje de scorende opende en weer 3 minuten later Joni in de rebound de 2-0 voor haar rekening nam. Het was al vroeg in de wedstrijd duidelijk dat we deze wedstrijd domineerde. Het samenspel ging goed maar RKSVN liet merken dat ze zich niet zomaar gewonnen gaven. De ruststand was dan ook slechts een schamele 4-0 na nog 2 doelpunten van Diewertje.

Na de rust kwamen onze meiden wat moeizaam op gang en duurde het nog 10 minuten voordat we tot scoren kwamen. Binnen 5 minuten werd 4x gescoord ( Diewertje 3, Sterre 1 ) en het kampioensschap was een feit. 10 minuten voor tijd brak RKSVN door en passeerde onze keepster Lotte. Het doel was leeg en een tegengoal was onvermijdelijk echter uit het niets kwam Marieke en op miraculeuze wijze wist ze de bal van de doellijn te halen.

Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist met 10-0 door nog 2 doelpunten van Joni.

De kurken knalden en de medailles werden omgehangen. Bij binnenkomst in de kantine werd het alom bekende nummer van Queen gespeeld en werd er gezamenlijk nog nagenoten van het 3e behaalde kampioenschap.

Volgende week staat de bekerfinale in Schijndel tegen Achilles uit Reek op het programma. Een wedstrijd waar we met zijn allen reikhalzend naar uitkijken. Het zou natuurlijk mooi zijn om het seizoen en de MO13-1 te kunnen afsluiten met een “ dubbel “.

Wij wensen de meiden alvast héél veel succes toe in Schijndel.
Verder willen wij alle supporters bedanken voor de steun die ze hebben gegeven aan dit geweldige team.

Last but not least: Jan heel hartelijk bedankt voor de mooie foto’ s die je weer hebt gemaakt van ons meidenteam. Deze kunt u hier bekijken.

Met sportieve groeten,

L.M.T.