Sportclub Irene MO13-1  –  RKSVB MO13-1 (11-0)

10 maart 2018

Vandaag speelden we onze eerste competitiewedstrijd tegen RKSVB.
Gezien de statistieken een makkelijke wedstrijd.

Hoewel de uitslag anders doet vermoeden was het helaas een slaapverwekkende wedstrijd om te zien. Af en toe werden er leuke actie voorbereid maar verder werd er door niemand uitdaging gezien in de wedstrijd; zelfs ondergetekende kan dit niet ontkennen.

De ruststand was 8-0 door doelpunten van Alissa ( 2x ), Sterre ( 4x ), Joni en Diewertje.

Tijdens de rust werd duidelijk verteld dat het anders moest en natuurlijk, wil men een leuke wedstrijd spelen heb je twee gemotiveerde teams nodig.

Na het begin van de tweede helft leek het even goed te gaan ware het niet dat er “ veel blessures “ waren aan de kant van de tegenstander ( ?????? ).

De blessuretijd werd door de scheidsrechter niet ingehaald wat een wijs besluit was waardoor de uiteindelijke einduitslag 11-0 werd door nog respectievelijk doelpunten van Alissa, Jikke en Diewertje.

Op naar de volgende wedstrijd.

Met sportieve groeten,

L.M.T.