Sportclub Irene MO13-1 – GKC MO13-1 (27-1)

Vandaag staat de wedstrijd tegen het als laatst geplaatste GKC op het programma.
Gezien de uitslagen van deze tegenstander in de competitie en beker zouden we het op onze sloffen moeten winnen. Gezien de uitslag ( achteraf ) zal dit een beknopt verslag.

Net zoals bij eerdere wedstrijden staat er een solide team en zijn we goed op elkaar ingespeeld. Condtioneel zijn we erg sterk.
Met de rust was de stand al 12-0 door doelpunten van respectievelijk Jikke ( 1 ), Sterre ( 3 )
Joni ( 2 ), Diewertje ( 4 ) en Invalster Icky ( 2 ).

Na de rust werd besloten om de tegenstander met 9 man te laten spelen en wij met 7. Dit leidde al in de 1e minuut na de rust tot een tegendoelpunt. Hadden we hier goed aan gedaan want het duurde vervolgens nog 10 minuten voordat wij weer tot scoren kwamen.
De einduitslag werd uiteindelijk 27-1 door respectievelijk doelpunten van Sterre ( 5 ),
Diewertje ( 5 ), Joni ( 1 ), Jade ( 2 ), Marieke ( 1 ) en wederom Icky ( 1 ).
Natuurlijk is het wel eens leuk om met zulke uitslag te winnen maar gelukkig is dit een uitzondering.

We kijken reikhalzend uit naar de volgende wedstrijd tegen Slekker Boys; de nummer 2 op de ranglijst en dat zal zeker geen makkie worden.

Met sportieve groeten,

L.M.T.