Sportclub Irene MO13-1 – GKC MO13-1 (17-1)

19 mei 2018

Nadat het fluitsignaal werd gegeven werd al meteen duidelijk dat onze tegenstander er weinig zin in had, waardoor het moeilijk voetballen is. Ware het niet dat ze welgeteld 1x gevaarlijk werden in de 15e minuut en na een handsbal zowaar een penalty kregen.
Lotte stond op de juiste plaats en toen ging het snel met doelpunten maken. De speler die toch wel het meeste opviel was Floor die na Diewertje, Alissa en Jade ( 2 ) een hattrick scoorde. De 2e helft was net zo passief als de eerste maar door een miscommunicatie in de verdediging werd na 10 minuten zelfs een tegengoal gemaakt. De uiteindelijke uitslag was 17-1 na respectievelijk doelpunten van Diewertje ( 2 ), Sterre, Floor ( 2 ), Alissa, Icky, Joni en Jikke ( 2 ).

Zeker geen leuke wedstrijd en hopen dat onze tegenstander RKSVN volgende week er meer zin in heeft.

Met sportieve groeten,

L.M.T.