RKVB MO13-1 – Sportclub Irene MO13-1 (1–10)

31 maart 2018

Vandaag reisden we weer af naar het zuiden waar de wedstrijd tegen RKVB op het programma stond.
Na de slaapverwekkende wedstrijd op 14 maart thuis tegen hun en een leuke wedstrijd tegen GKC waren we behoorlijk optimistisch.

Het viel de leiding wel op dat er deze keer toch een aantal andere meiden op het veld stonden. Maar goed, het zei zo en we hadden er zin in. Belangrijkste wijziging bij Irene was dat de geblesseerde Diewertje van plaats had geruild met haar zus Lotte.

Na een wat rommelig begin en een goede coaching was het na 5 minuten Sterre die na een één twee van lotte en joni de score opende. De toon was gezet en met een 0-5, door respectievelijk doelpunten van wederom Sterre, Lotte ( 2 ) en Floor gingen we een wel verdiende rust in met 0-5.

Tijdens de rust werd er lekker gechilled en was de sfeer heerlijk ontspannen. Nadat het fluitsignaal voor de 2e helft werd gegeven gingen we onveranderd verder en werd de einduitslag uiteindelijk
1-10. door Sterre ( 2 ), Floor, Alissa en Joni. Een korte onoplettendheid van de verdediging leidde er toe dat in de 45e minuut door RKVB op schitterende wijze de enige tegengoal werd gemaakt.

Zeler een wedstrijd om van te genieten en uitkijkend naar de volgende wedstrijd.

Met sportieve groeten,

L.M.T