Bieslo MO15-1 – Sportclub Irene MO15-1 (0 – 2)

Vandaag reizen we af naar het “ Drakenrijk “ in Beesel.
Wederom een tegenstander uit het verleden met goede en minder goede herrinneringen.
Onze laatste wedstrijd tegen Bieslo was tijdens het Bieslo MO 15 toornooi in juni van dit jaar.

Nadat we een en ander met onze meiden hadden besproken begonnen we aan de wedstrijd. Een 1e helft met een toch wat voorzichtig begin waardoor met name onze
“ sliding-queen “ Yasemin alle zeilen moest bijzetten. Geweldig om te zien hoe zij op een correcte manier de tegenstander weet uitteschakelen. Halverwege de 1e helft kreeg Vera n mooie kans echter werd het schot door de keeper geblokt en op slag van rust schoot Bieslo de bal nog op de paal.

Na de rust begonnen we met een ietwat gewijzigde opstelling in de hoop meer druk te kunnen zetten op de solide verdediging van Bieslo. Toch duurde het nog ruim 20 minuten voordat Irene op voorsprong kwam. Een 1-2tje tussen Mijke en Jade en een steekpass van laatstgenoemde op Vera zorgde ervoor dat Irene op 0-1 voorsprong kwam.
5 Minuten voor het einde was het Vera die met een voorzet de sterkspelende Mijke vond en Mijke de definitieve 3 punten binnenharkte voor Irene.

Al met al een leuke wedstrijd om te zien met hier en daar wat kanttekeningen.
Mooi is te zien dat, in tegenstelling tot vorig seizoen ( MO 13 ), keihard gewerkt moet worden en winnen geen vanzelfsprekendheid meer is. De teamspirit zit er in ieder geval goed in en men is bereid om keihard voor elkaar te werken.

Met 6 punten uit 2 wedstrijden zijn we koploper in de poule maar is het zeker geen gelopen race dat we verder kunnen bekeren. Onze volgende tegenstander Sparta ’18, als 3e in de poule met 3 punten, zou zomaar nog roet in het eten kunnen gooien.

Wens ik jullie allemaal een fijn weekend en tot volgende week.

Met sportieve groeten,

L.M.T.