Sportclub Irene JO9-4 – Baarlo JO9-4

Sportclub Irene JO9-4 thuis tegen Baarlo JO9-3

En jawel het was weer zaterdagochtend kids lekker vroeg op het veld en onze eerste thuiswedstrijd na een maand.

En we waren in voor de WIN.

Baarlo nam de aftrap en daar gingen de kanjers, weliswaar niet helemaal wakker maar dieseltjes moeten even warmlopen.

Na een tegen doelpunt gingen de koppies omhoog en werden we feller op de bal, na een mooie pass naar voren kwamen we gelijk (Doelpunt maker Ibrahim) en al gauw kwam nummer twee door een mooi schot in de roos door Massin.

Baarlo kwam weer langszij en kwamen gelijk met ons te staan.

Mylene was weer lekker bezig en waar Baarlo de bal naartoe speelde zat ze er mooi tussen. Wat groeit ze.

Max onze vuurpijl probeerde alles op alles om iedereen te helpen en pakte de ballen mooi af.

Jamie en Mohamed deden allebei een helft keepen en wat deden ze het geweldig. Mohamed was goed bezig en hield een paar mooie ballen tegen, ook Jamie deed in de tweede helft goed zijn best kwam goed uit en pakte de bal dicht bij de grond af van Baarlo.

Assia die deed ook super haar best en joeg op de bal, en maakte het Baarlo ook moeilijk, maar Baarlo was gelijk aan ons en ook van hun kant werd er mooi gespeeld. Maar eenmaal als Assia de bal in het vizier had BAMMM was ze er, en met een hoop lol.

Max zette in de tweede helft de spelers op hun plek, zodat de posities bezet bleven Goed gedaan en gezien Max. En Max had ook een paar mooie schijnbewegingen mooi achter het standbeen langs en hup langs de tegenspeler als een raket naar voren.

Adam onze baltovenaar deed zijn werk weer goed passeerde twee tot drie man met al zijn moves. En speelde de bal goed. Probeerde natuurlijk heel veel alleen waardoor we wat balverlies hadden maar wat kan dat ventje ballen.

Jamie bleef als middenvelder goed overzicht houden en speelde de ballen op het juiste moment over. Ook hij was weer op dreef en komt mooi langs de zijlijnen door over het veld.

Mohamed en Ibrahim deden het ook goed, Ibrahim en Massin stonden als afwachtende spitsen klaar om te scoren Mohamed speelde dieper en was super bezig.

Tot aan de rust bleef het mooi samenwerken en bleven we gelijk opgaan.Na de rust werd het 6-6 en bleef het, tot net voor het einde waar Ibrahim de score op 7-6 bracht.

WINST VOOR ONZE kanjers (Jamie, Max, Mylene, Ibrahim, Massin, Mohamed, Assia en Adam)

Sportclub Irene JO9-4 thuis tegen Baarlo JO9-3

En we waren in voor de WIN.

Baarlo kwam weer langszij en kwamen gelijk met ons te staan.