Sportclub Irene JO9-4G – RKMSV JO9-2 (4 – 6)

Wedstrijd Sportclub Irene JO9-4G uit tegen RKMSV JO9-2 Meijel zaterdag 27-10-2018

Vanochtend speelden we de eerste uit wedstrijd in de nieuwe poule tegen RKMSV.

We starten goed en snel, en speelde de bal goed rond, de tegenstanders hadden moeite om de eerste 15 minuten van de wedstrijd door te breken.

Na een mooie start kregen we een tegen goal maar Irene hield het koppie omhoog ze waren gedreven en dat was mooi om te zien.

Ze namen hun posities in en speelde mooi voetbal netjes overspelen en proberen overzicht te houden. Toch kwam er weer een tegen doelpunt omdat we niet op tijd in de verdediging terug vielen. En Ibrahim een paar doelpunten te voortduren kreeg. Ook super dat hij in de wedstrijd kwam en toch zeker heel wat mooie kansen voor de tegenpartij afwende.

Echter ons eerste doelpunt kwam eraan door Max onze vuurpijl 1-2, en Irene was gebrand om naar de gelijk maker toe te werken.

Jammer genoeg kregen we er nog twee te verduren maar, doordat Massin een super assist gaf aan Ibrahim scoorde IbrahimĀ  en werd het 2-4, Jamie kwam even later mooi langs de zijkant van het veld en scoorde zelf 3-4.

Maar even was de concentratie weg en kregen we er weer twee voor onze kiezen (3-6). En Mohamed was super fel op de bal en kon goed druk zetten op het middenveld samen met Adam en Jamie.

Masin bleef goed opletten en kon zowel voor als achterin samen met Mylene en Assia afstoppen, en Max onze vuurpijl dook in de tweede helft naar alle ballen en hield ze goed tegen.

Assia was goed op dreef lette goed op en bleef jagen op de bal, de tegenstander had geen schijn van kans als ze tegenover Assia stonden. Ook Mylene deed het super en probeerde de bal goed af te pakken wat haar steeds beter lukt.

En daar kwam Irene weer Mylene en Assia speelde super de bal rond op het middenveld en Adam onze balkunstenaar passeerde drie spelers waardoor hij de bal kon passen naar Ibrahim en de score werd teruggebracht naar 4-6 de einduitslag van een bewogen snelle en mooie wedstrijd.

Ze bleven lekker doorgaan tot het einde waarin je zag dat ze echt goed samen speelde, dit belooft wat voor de komende wedstrijd thuis tegen Baarlo JO9-3 aankomende zaterdag 3 november.

De kanjers van de JO9-4G heten (Max, Adam, Jamie, Ibrahim, Mohamed, Massin, Mylene en Assia)