vv Grashoek JO9-2 – Sportclub Irene JO9-4 (3-7)

Zaterdag 1 December 2018   9:30 aanvang wedstrijd

Het was weer vroeg op voor onze kanjers uit de  JO9-4G.  De op eén na laatste wedstrijd moesten we uit spelen tegen VV Grashoek. Opstelling: (Keepers 1ste helft Mohamed / 2de helft Jamie), Max, Mylene, Ibrahim, Adam. We moesten het helaas zonder Assia en Massin doen omdat Assia ziek is en Massin nog niet mee mag voetballen. Maar met deze kanjers stonden we klaar voor een mooie pot. Na een warming-up konden we beginnen. En ja daar was het fluitsignaal Irene had de bal en zette de tegenstander goed onder druk en daar kwam onze vuurpijl Max maar deze kans ging net naast. Vervolgens kwam Grashoek, maar door een mooi voetje van Mylene en een pass van Jamie naar Max kwam het eerste snelle doelpunt. Ze speelde goed en daar kwam nummer twee die door Adam keihard ingeschoten werd. Grashoek kwam goed terug en maakte na de eerste time out gelijk.

Maar in de eerste peptalk gaf ik aan dat ze meer samen moesten spelen en de vrije ruimte moesten zoeken, en ja hoor Max, Adem en Jamie gingen weer naar voren, Jamie bleef achter de spits hangen en Adam kwam mooi mee op voor het doel met Max daar was het doelpunt Irene nam weer het initiatief en kwam weer voor (3-2), na wat heen en weer pingelen kwam er een mooie actie van Adam die aan de zijkant op kwam en mooi twee spelers uitspeelde en vrij voor het doel van Grashoek kwam en BAMMM daar was het (4-2). Ook grashoek zette aan en speelde zichzelf mooi vrij en scoorde (4-3)

Mylene was voor de tweede helft de spil achterin en op het middenveld, iedere bal roste ze weg als het even kon of speelde hem over naar Jamie of Adam. Jamie maakte een mooie beweging en kwam ook over de zijkant op, en gaf een pass op Ibrahim. Deze stond mooi vrij en liep goed door, gaf de bal een ram AHHH net naast maar weer een mooie actie. En net voor rust kwam Max aanzetten speelde de bal mooi vrij en daar was het doelpunt (5-3).

Na de rust wisselde Jamie naar keeper en kwam Mohamed erin, Ibrahim en Mohamed hingen achter de spitsen Max en Adam, Mylene kruiste mooi van links naar rechts en hield het achterveld goed in de gaten. Mohamed en Ibrahim gingen in het begin van de tweede helft goed van start en kregen mooie kansen ook Grashoek probeerde het nog maar, daar was Mylene weer die roste die bal gewoon weg No MERCY en Max bleef scoren (6-3) Jamie keepte goed en dook naar de bal ook Adam en Max wisten als het even te druk werd achterin terug te spelen naar Jamie, die op zijn beurt geweldig uittrapte Ibrahim speelde zichzelf goed vrij en schoot op doel maar de keeper van Grashoek kon hem uit het net houden. Een laatste aanzet van Irene Adam kwam mooi op met de bal Mylene bleef op haar hoede en Adam gaf de bal af naar Mohamed, die op zijn beurt de bal weer goed speelde naar de zijkant waar ons vuurpijltje Max stond. Met een geweldige hoge bal schoot Max ons team naar de eind overwinning (7-3).

Wat een mooi potje was dat goed gespeeld.

Ik ben trots en heb de hele wedstrijd met mijn Haagse hart gecoacht.