Sportclub Irene JO9-4 – Helden JO9-3  (12-0)

Sportclub Irene JO9-4 – Helden JO9-3   (12-0)

Op zaterdagmorgen 24 november in alle vroegte staan de jongens en meisjes van Jo9-4 klaar om een leuke pot te gaan voetballen.

Assia wil graag de wedstrijd beginnen met keepen. Met haar eeuwige smile is zij er van overtuigd dat zij vandaag het doel schoon wil houden. Vandaag zijn de tegenstanders de toppers uit Helden. Nadat Dennis het veld twee keer heeft klaar gemaakt beginnen de toppers van de JO9-4 aan hun wedstrijd. Meteen vanaf de aftrap zetten ze druk en dwingen ze meteen de helden uit Helden met de rug tegen hun doel. Jamie is samen met Adam in de spits gezet door Dennis. Met Ibrahim en Mylene op het middenveld en Max als snelle opkomende verdediger dwingen ze hun tegenstander tot verdedigen van het doel. Mohamed begint even als geheim wapen als reserve naast de geblesseerde Massim die zijn top team wel komt aanmoedigen!!! Met wat mooie acties meteen in het begin van de wedstrijd is duidelijk dat ze hun tanden in de tegenstander willen zetten. Meteen na het fluitsignaal van Dennis wordt er aangevallen. Een schot van Adam ketst af op een verdediger van helden. Helden probeert uit te verdedigen maar Max zet de bal meteen weer voor. Weer wordt de bal weg gewerkt door helden. Mylene pakt de bal af en schiet hem naar Ibrahim. Deze bedenkt zich niet en haalt verwoestend uit !! 1-0. Het hele team pakt zich vast voor te juichen!!

Na het hervatten van Helden stormen de toppers meteen weer op de bal af. Als opkomende verdediger slingert Max zich door de tegenstander heen. Hij wil uithalen maar wordt gestuit. Maar daar komt de bal toevallig terug voor zijn voeten en haalt uit 2-0!

Dan zet Helden een paar nieuwe spelers in. Inmiddels is Mohamed ook in het veld gekomen voor Jamie. De Jongens en meisjes van Helden proberen aan te zetten. En proberen iets meer druk te zetten op de toppers van de JO9-4. Maar Max staat top te verdedigen. En krijgt de bal op de middenlijn. Hij ziet dat de keepster van Helden iets uit het midden staat. En haalt vanaf de middenlijn verwoestend uit. BAM 3-0!!

Dennis fluit meteen even voor een extra peptalk Na 2 minuutjes beginnen we aan de 2de 10 minuten met weer een aftrap van Helden. Ook helden heeft een behoorlijke peptalk gehad van hun trainer en zetten meer druk op onze toppers. Dan gaat de bal over de zijlijn Adam dribbelt in en schiet daarna vanaf de zijlijn richting de goal met een mooi afstandsschot Max leid de keepster afen BOEM de bal vliegt er zomaar in 4-0 !!

Even later een schot van Ibrahim, de topscoorder uit de voorgaande wedstrijd heeft ook wel zin om zijn goaltje mee te pikken. BAM hij haalt uit, oeii net naast. Dan komt uit een slechte uittrap van de keepster de bal bij Adam deze haalt uit voor zijn 2de goal van de dag voor hem 5-0!

Na deze 2de goal van Adam krijgt hij vleugeltjes en maak wat mooie acties. Hij draait om zijn eigen as met de bal tussen 2 man door waarop het publiek langs de kant al begint te klappen. Hij haalt uit de bal komt bij Mohamed, deze schiet maar oei net naast. Max is inmiddels een beetje opgeschoven naar het middenveld en Mylene neemt de verdediging over. Elke bal die Helden ook maar richting het doel van onze Assia wil schieten ramt Mylene weer naar voren. Dan gaan we even rusten. Trainer Dennis spreekt weer iedereen toe. Hij blijft kritisch want hij voelt een monster score opkomen. Helaas is Mylene een beetje duizelig geworden van alle doelpunten waardoor zij uitvalt. Dat betekend dat de mannen in het veld er niet meer uit kunnen om even op adem te komen, en door zullen moeten.Meteen na de aftrap volgt een mooie run langs de zijlijn hij zet hem voor maar helaas kon niemand het tempo van de snelle Adam bijhouden en de bal gaat voor langs. Meteen daarna als de bal door helden weer over de middenlijn is geschoten een lange solo van Ibrahim 7-0. Ook de 8-0 komt van de voet van Ibrahim, hij is weer op stoom. Want op aangeven van zijn broer Mohamed verschalkt hij de keepster met een lobje 9-0 Dan is het weer de beurt aan Adam voor de 10-0 met een hard schot dat bijna door het net heen gaat. 11-0 is weer voor Ibrahim en ook de laatste is voor onze snelle topscoorder nadat er goed werd doorgezet door Adam en in een goed samenspel met max en jamie.

Een mooi resultaat voor het hele team!