Sportclub Irene JO9-8 – Reuver JO9-4

De eerste wedstrijd van het seizoen!

Het is zaterdagmorgen 10 september, de eerste wedstrijd van het seizoen gaat bijna beginnen. Om kwart voor 9 komen alle kersverse voetballers van SC Irene JO9-4 binnen druppelen bij de Bakenbos. Ze staan al letterlijk te trappelen om te beginnen! Na het omkleden gaan we deze selectie eerst vastleggen op de foto. Nadat de foto’s zijn gemaakt, is het eindelijk echt zover: we mogen gaan voetballen! Onze tegenstander Reuver is ook op het veld en we zien dat ze zich al heel goed aan het voorbereiden zijn voor de wedstrijd. Nou, dat kunnen wij ook en we beginnen met een oefening om de bal af te pakken en goed naar elkaar over te schieten. Dan is het eindelijk tijd voor de wedstrijd. De leiders maken de opstelling. We beginnen met Giel, Maurits, Jelte, Bella, Sam Custers, Daan, Merijn en Benjamin in het veld en Sam Berden en Guus op de bank. En dan begint de wedstrijd. Vanaf het begin wordt er al super goed gevoetbald. Allemaal werken we keihard en dat wordt ook beloond want als de eerste 20 minuten voorbij zijn staat het al 4-1 voor ons.

De tweede helft gaan we gewoon door met goed voetballen. We blijven keihard werken en je ziet dat iedereen er echt heel veel plezier in heeft. Je ziet ook al voorzichtig de eerste rollen in het team ontstaan, erg mooi om te zien! En ook in de tweede helft maken we wel 4 doelpunten en krijgen we geen enkele goal meer tegen. Na de tweede twintig minuten is de wedstrijd voorbij en hebben we de allereerste wedstrijd gewonnen met 8-1. Wat een prachtige teamprestatie! Moe maar zeer zeker voldaan gaan we lekker douchen, en na het douchen gaan we eerst nog ranja drinken in de kantine. Als we allemaal bij elkaar zijn, wordt de allereerste ‘Held van het Veld’ gekozen: Bella! Bella, de meid van ons team die haar mannetje staat. Alle papa’s, mama’s en leiders zijn super trots!! Op naar de volgende wedstrijd!!