JO19-1 verzaakt totaal.

En is zich van geen kwaad bewust.

Nadat we vorige week door de nederlaag tegen NWC het kampioenschap al op onze buik konden schrijven was er nu nog 1 prijs te winnen. De wedstrijd tegen ODA zou eigenlijk twee weken geleden gespeeld worden en behoorde nog tot de tweede periode. Bij winst tegen ODA maakten we een hele goede kans op deze periodetitel zodat we in elk geval op die manier nog kans op promotie zouden maken. De vorige keer hadden we tegen ODA vrij gemakkelijk gewonnen maar ze hadden ook een aantal verrassende uitslagen neergezet zodat van onderschatting geen sprake mocht zijn. Na zijn schorsing was Damian weer terug, maar daar tegenover stond dat Martijn en Julian deze week geblesseerd afhaakten zodat we bij de O17-1 spelers moesten lenen. Sven was er vanaf het begin bij, Nadir en Amjat kwamen later.

Na afloop van de wedstrijd was 1 ding duidelijk: zo’n wanprestatie als vandaag was ons nog niet eerder gelukt. Door slap verdedigen van onze kant kon ODA 2x scoren terwijl wij bij een 0-1 tussenstand nog een penalty misten. Ruststand 0-2. In de tweede helft lukte het ons wel te scoren, maar doordat we achterin veel ruimte weggaven in een poging de gelijkmaker te forceren kon ODA nogmaals scoren en besliste hiermee de wedstrijd. Vlak voor tijd trok Tijn nog een doorgebroken speler van ODA aan zijn shirt en kon inpakken. Eindstand 1-3.

Hiermee komen we op 1 puntje uit de laatste drie wedstrijden waarmee we ons voor de rest van het seizoen tot figurant gedegradeerd hebben. Van koploper naar kanshebber tot kansloos. En dat met nog 6 wedstrijden te gaan.