Spelers Sportclub Irene JO13-1 in vakantiemodus

Het is eind april, en de op één na laatste competitiewedstrijd staat al op het programma. Mocht het toch nog een keer goed weer gaan worden, dan zit je op de zaterdagmorgen werkeloos thuis.

Maar voordat we aan “Someren-thuis” beginnen, gaan we eerst even terug naar de vorige week. Na de met 9-0 gewonnen wedstrijd tegen SV Blerick op de dinsdag volgde op de donderdag de vriendschappelijke pot in en tegen vv Helden. De Heldenaren staan stijf onderaan in de 2e divisie, en oefenen daarom vaker tegen gelijkwaardige(re) teams. En dat was deze keer zeker het geval. De eerste helft werd Irene wat overbluft door het fysieke spel van de thuisclub, dat ook terecht met een 1-0 voorsprong ging rusten. In het tweede gedeelte kwam Irene wat beter in het spel, Ruben maakte halverwege de gelijkmaker. Toen iedereen al berustte in een gelijkspel scoorde Max twee minuten voor tijd toch de winnende goal voor Irene.

Dat was vorige week, vandaag dus op de Bakenbos tegen Someren. De Brabanders zijn terug te vinden op plaats negen, normaal gesproken ook hun klassering als alle wedstrijden gespeeld zijn. In november won Irene met een redelijk gedevalueerd team de uitwedstrijd met 1-4, maar het was geen al te beste wedstrijd.

Ook vandaag geen volledige selectie. Amin moest vanaf de kant geblesseerd toekijken, Flip was op vakantie.

De tweede helft was zeven minuten oud toen Someren verrassend, en uit een counter, op een 0-1 voorsprong kwam. Acht minuten later was het weer gelijk. Dylano frommelde zich aan de linkerkant richting achterlijn, en vanuit een eigenlijk onmogelijke hoek wist ie te scoren, 1-1. Vijf minuten voor de kwamen de gasten, opnieuw uit een counter, weer op voorsprong, wat uiteindelijk de eindstand van 1-2 betekende.

Een complete off-day van Irene, midden in de meivakantie zaten de spelers van de thuisclub volledig in de vakantiemodus…

Volgende week de allerlaatste competitiewedstrijd van het seizoen, tevens de allerlaatste van de heren en meid als D-speler. De tegenstander is in Nederweert Merefeldia. De thuiswedstrijd leverde een overwinning op van … 10-0.