Sportclub Irene JO9-4 – BEVO JO9-1 (10-2)

Laatste wedstrijd voor de winterstop van JO9-4G Sportclub Irene

Vandaag traden onze jongens en meiden van de JO9-4G aan op Bakenbos tegen BEVO JO9-1.

Opstelling: Keeper (Vuurpijltje) Max, Massin, Jamie, Adam, Ibrahim, Mylene  Wissels: Mohamed, Assia

De tegenstander BEVO was wat vertraagd maar om 9:15 klonk het fluitsignaal en gingen onze kanjers goed van start. BEVO nam de aftrap, maar Irene wist snel de bal te veroveren en speelde goed samen. Een paar mooie acties langs de zijlijn zorgden ervoor dat Jamie opende met het eerste doelpunt (1-0).

Daarna gingen de vleugeltjes uit, en al snel werd er weer gescoord deze keer was het Massin (2-0). Voor de eerste time out kwam BEVO terug (2-1), maar bij Irene stond de turbo aan, Adam probeerde met mooie schijnbewegingen twee man uit te spelen en liep zich helemaal vrij en plofte de (3-1) erin. Maar BEVO hield vol, maar door mooie acties en een kei van een achterhoede (Mylene en Assia) kreeg BEVO geen kans Assia liep ze moeiteloos van de bal, ook Mylene was overal en knalde de bal naar voren, Jamie speelde de bal goed over naar Massin en daar was bijna weer een doelpunt, maar Massin schampte de bal net naast. BEVO zette aan en Irene was even niet oplettend en moest vol gas terug zakken, en Assia ging in de achtervolging, met een klein schouderduwtje liep ze wederom een speler van BEVO van de bal en pakte hem mooi op Max had een rust dagje vandaag, Assia speelde de bal mooi naar voren en Mohamed nam hem mee naar voren en wilde een mooie actie maken maar daar waren de verdedigers van BEVO hem voor. Maar Mylene en Jamie gingen goed voor de bal en speelde hem mooi terug richting de tegenstander, en daar kwam onze bal tovenaar Adam die naar Massin speelde en daar was de goal BAMMMMMMM (4-1). BEVO had de aftrap weer en begon, Irene kwam gelijk naar de bal waardoor BEVO iedere keer naar hun eigen helft werd gedrongen, en af en toe een plaag stootje naar onze helft probeerde te komen. Maar was Mylene weer en knokte de bal weer binnen ons team. Jamie nam de bal mooi over de zijkant mee, Adam en Massin liepen goed mee en ook Ibrahim, Jamie gaf een pass naar Ibrahim die helemaal vrij voor de goal kwam en ja daar was de (5-1).

En toen was het rust, even op adem komen en wisselen van keepers Jamie kwam erin en Max ging lekker ballen, ook de leiders Ahmed en Frank zorgden ervoor dat er goed gewisseld werd zodat iedereen aan bod kwam tijdens de wedstrijd. De tweede helft ging mooi van start Max (Vuurpijltje) kwam dwars door het midden terwijl BEVO nog bezig was met de aftrap en veroverde de bal, nam een spurt naar voren en parkeerde de al achter de keeper (6-1). Maar BEVO bleef doorgaan en kwam mooi uit, even snel maar Irene had ff een vogeltje gezien ergens in de lucht en daar was de tegen goal van BEVO (6-2). Max was gedreven en hoppa daar ging ie weer heel Irene mee naar voren passje hier en knal daar en BOEM Max scoorde de (7-2). De scores bleven doorgaan en BEVO kwam niet meer van hun helft af, en drie doelpunten verder werd deze eindstand 10-2.

Al met al super gespeeld en een geweldige afsluiter voor de winterstop.

Doelpunten makers: Jamie (1), Adam (1), Massin (2), Ibrahim (2), Max (4)

Topscoorder vandaag en MAN OFF THE MATCH MAX (Vuurpijlte)

Ladies off the MATCH: Mylene en Assia J

Sportclub Irene JO9-4G tegen BEVO JO9-1