• Zaterdag a.s. zullen tussen 10:00 – 11:30 uur 2 medewerkers van de VVV-foundation aanwezig zijn op onze parkeerplaats om uw aandacht te vragen voor een nieuw te starten project: Family Goals. Dit project is speciaal bedoeld voor gezinnen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken of moeite hebben hun plaats in onze maatschappij te vinden en hun gezin en kind(eren) iets leuks willen bieden. In samenwerking met VVV-Venlo steunt Sportclub Irene dit project en heeft u als ouders/verzorgers en/of lid van onze vereniging zaterdagochtend de kans om informatie hierover in te winnen. Er zullen flyers worden uitgedeeld en de 2 dames zullen al uw vragen beantwoorden. U kunt zich ter plekke of op een later tijdstip eventueel aanmelden.

rfwbs-slide