• Enkele vrouwen voelen het als een groot gemis dat er niet meer door hun gevoetbald kan worden in Tegelen. Daardoor hebben enkele enthousiastelingen het initiatief genomen om weer met een vrouwenteam in competitie verband te gaan voetballen.

Uiteraard omarmt Sportclub Irene dit initiatief. De club voelt het als een groot gemis dat er momenteel geen vrouwen meer actief zijn op de zondagen.

Dit mooie initiatief heeft er tot nog toe in geresulteerd dat er zich ca 11 personen hebben gemeld om weer te gaan voetballen. Uiteraard is dit nog te weinig. We hebben meer vrouwen nodig om er een leuk team van te maken en wat ook belangrijk is om op het veld maar ook naast het veld plezier te hebben.

Ben jij iemand of ken jij iemand die op zoek is naar een sportief avontuur en wil jij meer informatie over vrouwenvoetbal bij Sportclub Irene in Tegelen ? Neem dan gerust contact op met Mandy Beurskens 06-17714359 of mail beurskensmandy@gmail.com

Wil jij je direct aanmelden ? Dat kan natuurlijk ook. Meldt je dan via onze website digitaal aan.

Blijf gezond en wie weet tot ziens aan de Bakenbos !

rfwbs-slide