• Vrienden van Irene

Regelmatig krijgen wij het verzoek om een laagdrempelig sponsorpakket aan te bïeden voor mensen die onze club willen ondersteunen. Met "Vrienden van Irene" zetten wij hiermee een eerste stap.

Wat is Vrienden van Irene?

Iedereen die Sportclub Irene een warm hart toedraagt en de vereniging sportief & financieel wil ondersteunen kan lid worden. We vragen een bijdrage van € 60 per jaar.

Wat krijg je er voor terug?
    • Een vermelding op het "Vrienden van Irene" bord in de kantine voor de duur van 1 competitiejaar, van augustus tot juni.
    • Zeggenschap over de besteding van de opbrengst van de Vrienden van Irene.
    • 1x per jaar een nieuwsbrief om je op de hoogte te houden van de activiteiten van de Vrienden van Irene.
    • Actieve bijdrage voor jouw club: Sportclub Irene!
    Hoe werkt de zeggenschap over de bestedingen?
    • Het bestuur of commissie doet een beroep op de Vrienden van Irene voor een financiële bijdrage om bepaalde faciliteiten of andere doelstellingen te kunnen realiseren.
    • De afgevaardigden van Vrienden van Irene bepalen het uiteindelijke bestedingsdoel.
    Interesse?

Stuur een bericht met je naam en adresgegevens naar één van onze bestuursleden. Voor slechts € 60 per jaar steun je Sportclub Irene. Je zit nergens aan vast, ieder jaar beslis je opnieuw of je het jaar erop verder wilt gaan. We verzekeren je dat de € 60 goed besteed zal worden, bijvoorbeeld aan voetbaltechnische zaken, materialen en/of activiteiten voor onze leden.

rfwbs-slide