• Een aantal nieuwe wedstrijdbalsponsors en nieuwe enthousiaste leden hebben een extra bijdrage geschonken aan onze club. Hiervoor krijgen ze een naamsvermelding in onze kantine op het bord ‘Club van 60’ of ‘Vriend van Sportclub Irene’. Een wedstrijdbal sponsoren kan al voor € 75,-  en alleen een naamsvermelding op het bord kan voor € 60,- per naam.

Met betrekking tot een wedstrijdbal sponsoren van het 1e elftal, kunt u direct contact opnemen met Roland Helmes, helmesroland@gmail.com. Roland is teammanager van het 1e elftal.

We danken onderstaande personen en bedrijven, in willekeurige volgorde, voor hun extra steun:

OCA Venlo

René Verwijst

Bert en Madeleine Janssen

LSG Schoonmaakgroothandel

Guray Kaya stukadoorsbedrijf

MCM Liessel

van den Ham Hoveniers

Wiel Knapen Metaalhandel

Forta4U

Twan Martens Verhuur

Sjaak Beurskens

Beurskens allroundcargo

Wilt u ook sponsoren of doneren? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op via sponsoring@sportclubirene.nl. Leden van de Sponsorcommissie zijn Joeri Kuik, Geert Schoolmeesters, Jeroen Stevens en Sjoerd Titulaer. Zij staan u graag te woord om uit te leggen wat u voor Sportclub Irene kunt betekenen en Sportclub Irene voor u!

rfwbs-slide