• Deze zomer komt een van de beste en grootste voetbalscholen van Europa naar Tegelen!

De Fundación Real Madrid organiseert van maandag 26 juli 2021 tot en met vrijdag 30 juli 2021 op Sportpark de Bakenbos in Tegelen een 5-daags trainingskamp voor kinderen geboren in 2004 t/m 2014.

Meld je nu aan via:

Deelname is vanaf € 224,00. Elke deelnemer ontvangt:
    - 5 dagen x 6 uur plezier en professionele begeleiding
    - Sportmaaltijden
    - 1 x Real Madrid tenue van hoofdsponsor Adidas
    - 1 x Adidas Voetbal
    - 1 x Real Madrid drinkfles
    - 1 x officieel Real Madrid deelnamecertificaat
    - Digitale scorekaart trainingen

Bij 32 aanmeldingen of meer voor 21 april 2021 mogen er gegarandeerd 1 of 2 personen van de clinic in Tegelen direct naar Madrid zonder finale te spelen! De kosten voor deze onvergetelijk trip (inclusief begeleider) zijn voor de Fundación Real Madrid.

De beste spelers naar Madrid

De meest getalenteerde voetballers tijdens elk Camp worden uitgenodigd voor het “Createur Camp Benelux”. Tijdens deze finale worden de beste spelers uitgenodigd voor een training in Estadio Santiago Bernabeu en op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijk trip (inclusief begeleider) zijn voor de Fundación Real Madrid.

Trainingen
    Alle Real Madrid trainers zijn UEFA gecertificeerd, hebben ruime ervaring met het trainen van jeugd en hebben met succes de opleiding van Real Madrid doorlopen. Het trainingsprogramma is samengesteld volgens de eisen en gelijk aan hoe de talenten dagelijks trainen bij de fameuze jeugdopleiding die haar thuis heeft in Ciuad Deportiva. Er wordt gewerkt aan het verbeteren van de
    potentie met de modernste en innovatieve trainingstechnieken. Je traint en eet 5 dagen als een prof en leert wat het betekent onderdeel te zijn van een team.

Real Madrid
    Real Madrid staat bekend als “De beste club van de 20e eeuw” (FIFA) en werd meerdere malen geëerd voor haar jeugdwerk. De Fundación Real Madrid -de stichting van de club- ondersteunt wereldwijde, sportieve, sociale en culturele waarden en projecten in de sport. Met de mogelijkheden die de club heeft, is het de bedoeling dat vooral de jeugd van de club kan profiteren. Van het onderwijs, de sociale activiteiten en de betrokkenheid. Deze missie wordt door de Fundación Real Madrid ook uitgedragen.

Meld je aan via
rfwbs-slide