• Voetbal-academie Leemans& Van der Ent voetbal 3-daagse

• Datum: 13, 14 en 15 augustus 2020

Locatie: Sportpark de Bakenbos

Voor wie?  Jongens en meiden t/m 14 jaar

Op 13 – 14 en 15 augustus 2020 organiseren wij een spetterende voetbal 3-daagse voor alle kinderen in de leeftijd vanaf 6 tot en met 14 jaar.

De trainingen worden gegeven bij Sportclub Irene onder leiding van gediplomeerde trainers en oud prof voetballers, Wouter van der Ent (o.a. FC Utrecht en GA Eagles) en Ken Leemans (o.a. Roda JC, VVV-Venlo en Hansa Rostock).

De voetbaldagen beginnen elke dag om 10.00u en eindigen om 15.00u.

In de ochtenddelen zal er aandacht worden besteed aan techniek, balbeheersing en zal het balgevoel worden bijgespijkerd.

De middagen zullen in het teken staan van vele spelvormen (wedstrijden, afwerkvormen etc.).

Uiteraard staat plezier, spelvreugde en vriendschap centraal.

Kosten van de voetbal 3-daagse: € 119,00. Alle kinderen ontvangen bij inschrijving:

• Een voetbal-academie voetbaldagen tenue.
    • Lunch tussen de middag.
    • Op het einde van de 3-daagse een deelnemerscertificaat.

De laatste dag zullen we afsluiten met een aantal leuke verrassingen.

Voor meer informatie over de voetbal-academie en voor de inschrijving, ga naar:

Wees er snel bij, want vol = vol!!!

Met vriendelijke groeten,

Ken Leemans en Wouter van der Ent