• Start seizoen 2021-2022 / Trainingsschema seizoen 2021-2022 - update 3

29 aug 2021
  • De schoolvakanties zijn nog maar net begonnen, maar het nieuwe voetbalseizoen staat al weer voor de deur. Vanaf zondag 1 augustus is Sportpark Bakenbos weer geopend. Dit betekent dat vanaf zondag 1 augustus alle teams weer de mogelijkheid krijgen om te gaan trainen.

Vanaf maandag 6 september starten voor alle jeugdteams de trainingen. Zijn er teams die toch in augustus al willen beginnen met trainen, DAT IS MOGELIJK! In augustus kan er gewoon getraind worden op de dagen dat het team staat ingedeeld in het trainingsschema. Enige voorwaarde is minimaal 2 dagen van te voren een mail te sturen met Planning@sportclubirene.nl, zodat er duidelijk is wie en wanneer komt trainen in verband met het klaar zetten van de materialen, beschikbaarheid kleedlokalen en vrijwilligers in en om de kantine. Douchen na afloop is ook weer mogelijk!

Sportclub Irene zijn we samen en op deze manier houden we allemaal rekening met elkaar en voorkomen we teleurstellingen.

Alle leiders en trainers hebben de benodigde informatie van hun teams ontvangen en zullen u in de loop van augustus op de hoogte stellen van wanneer welke teams beginnen met trainen.

Wij wensen u een heel fijne en zonnige vakantie en hopen iedereen snel en gezond te mogen begroeten op sportpark de Bakenbos.

UPDATE: het gewijzigde trainingsschema is hier te vinden.

rfwbs-slide