• Trainers prestatieve-jeugdteams voor het seizoen 2020/2021

5 jul 2020
  • Het seizoen 2019/2020 is teneinde. Achter de schermen zijn we druk bezig om voor alle teams de trainers in te vullen. Helaas hebben we nog niet alles rond. Via dit nieuwsbericht willen we in ieder geval alvast onze trainers voor de prestatieve-jeugdteams voor het seizoen 2020/2021 voorstellen. De meeste trainers zullen doorgaan, maar we gaan ook een aantal nieuwe trainers verwelkomen.

• JO19-1: Ferdie Heijmans

Terug van weggeweest is Ferdie. Doordat de huidige JO19-1 trainer, Kevin Koolhof, een nieuwe uitdaging dichter bij huis heeft gevonden, kwam deze positie vrij. Na een jaar als hoofdtrainer bij VOS Venlo actief te zijn geweest keert Ferdie weer terug en gaat proberen het optimale uit deze talentvolle spelersgroep te halen.

• JO17-1: Rene Damen

Doordat de huidige JO17-1 trainer Saber Rahmani een nieuwe uitdaging aangaat bij onze partner club VVV-Venlo, kwam deze positie vrij. Rene Damen heeft de afgelopen seizoen bij de JO17-2 laten zien een hecht team te kunnen smeden. We hebben er alle vertrouwen in dat hij dit ook bij de JO17-1 laat zien.

• JO17-2: Freek Ambaum

Doordat Rene de JO17-1 onder zijn hoede neemt, hebben we Freek bereid gevonden om de JO17-2 te gaan begeleiden. De JO17-2 zal aanstaande seizoen uit veel talentvolle 1ejaars B spelers bestaan. Freek heeft in het verleden bij de talenten teams in de leeftijdscategorieën O19 & O15, laten zien uitermate geschikt te zijn in het begeleiden en door ontwikkelen van talenten. Wij zijn blij  dat Freek de JO17-2 onder zijn hoede neemt.

• JO15-1: Floris-Jop Rutten

Floris begint aan zijn tweede jaar als hoofdtrainer JO15-1. Gezien zijn potentie, zijn wij blij dat Floris ook komend seizoen de JO15-1 onder zijn hoede neemt.

• JO15-2: Vacant

JO15-2 zal komend seizoen uit een zeer talenvolle spelersgroep bestaan. Helaas is het vinden van een trainer lastig.

• JO13-1: Rik Wilms

Helaas heeft de huidige trainerSierd Janssen aangegeven geen tijd meer te hebben en is gestopt als jeugdtrainer. Rik heeft een aantal jaren 7- en 8 tallen getraind en het afgelopen seizoen de JO13-2 onder zijn hoede gehad.Aanstaande seizoen volgt Rik de UEFA-C trainersopleiding bij het CIOS.

• JO13-2: Stijn Clabbers

Ook dit seizoen kiezen we ervoor om het talententeam binnen de D categorie als JO13-2 in een 11 tegen 11 competitie in te delen. We zijn ervan overtuigt dat we met Stijn een ideale trainer voor deze spelersgroep hebben gevonden. Stijn is vorig seizoen aan de trainerscursus UEFA-C bij de KNVB gestart, welke dit seizoen verder afgerond zal worden. We wensen Stijn veel plezier en succes.

• JO11-1: Bram Voss

Na een jaar als HJO onderbouw mee aan de touwtjes getrokken te hebben in de organisatie, gaf de liefde voor het trainen van een vast team toch de doorslag. We zijn blij dat we Bram voor onze jeugdopleiding konden behouden!

• JO11-2: Rens Ververgaard

Rens speelt in onze JO19-1 en loopt ook al enkele jaren mee als trainer. We hebben Rens bereid gevonden om aanstaande seizoen de JO11-2 onder zijn hoede nemen.

rfwbs-slide