• AFGELAST - UPDATE: Teamfoto´s seizoen 2021 - 2022 (deel 4 - zaterdag 16 oktober)

13 okt 2021
  • Door omstandigheden kan het maken van de team/profielfoto’s komende zaterdag helaas niet doorgaan. We zullen kijken voor een nieuwe datum, verdere info volgt.

Na drie geslaagde zaterdagen zijn komende zaterdag, 16 oktober, de laatste teams aan de beurt voor het maken van team/profielfoto’s. Laten we hopen dat het weer ons ook deze laatste keer niet in de steek laat.

Het programma ziet er als volgt uit:

Aanvang wedstrijd: 9.00 uur – maken van de foto: 8.35-8.45 uur

JO9-1

JO9-4

Aanvang wedstrijd: 9.15 uur – maken van de foto: 8.55 uur

JO13-3

Aanvang wedstrijd: 14.30 uur – maken van de foto: 13.45 uur

JO17-1

JO17-2

Naast de teamfoto’s zullen van jeugdspelers én kaderleden vanaf JO13 ook profielfoto’s gemaakt worden die gebruikt gaan worden voor Sportlink/Voetbalapp. Let op, deze komen niet op de site te staan. Een vriendelijk doch dringend verzoek aan alle kaderleden is om op de foto te gaan in de nieuwe, blauwe Irene-coachjack! Zowel op de teamfoto als op de profielfoto (vanaf JO13).

Mocht er om een of andere reden niet mogelijk zijn om een teamfoto van een team te maken (of op een ander tijdstip) dan is er verzoek om dit tijdig via mail bij fotograaf (jeugdcommissie@sportclubirene.nl) aan te geven. Bij slecht weer (regen) gaat het maken van de teamfoto’s niet door.

De teamfoto’s worden op het hoofdveld gemaakt. Verzoek aan de leiders van bovenstaande teams is om:

-      tijdig op het hoofdveld aanwezig te zijn

-      ervoor te zorgen dat het team bij betreden veld compleet is, zowel spelers als leiders. (en niet dat er op het laatst nog iemand gezocht moet worden in kantine, kleedkamers etc.)

-      ervoor te zorgen dat spelers er “netjes” op staan bij betreden veld, dus shirtjes in de broeken en kousen opgetrokken.

-      de spelers erop te wijzen de aanwijzingen op te volgen zodat het maken van de teamfoto vlug kan verlopen.

-      bij het maken van de profielfoto's een lijstje met juiste volgorde van foto's in te leveren bij de fotograaf. Zo komt de juiste naam bij de juiste foto te staan.

De teamfoto’s zullen o.a. gebruikt worden voor het verfraaien van de teampagina’s op de website van Sportclub Irene. Sinds enkele jaren is dit een steeds populairder wordend fenomeen. Hopelijk zullen dit jaar ook weer vele teams hiervan gebruik gaan maken. Met elkaar communiceren, de vereniging laten meeleven met jullie ervaringen, wedstrijdverslagen etc.

De informatie op de website is voor iedereen die internet heeft toegankelijk. Daarom willen jullie vragen om discreet met dit communicatiemiddel om te gaan en beschaafd te blijven in uitlatingen. Het internetprotocol kan jullie hierbij helpen. Bij voorbaat dank.

Af en toe komt het voor dat teams via andere websites of Facebook de ‘wereld’ willen informeren. We kunnen dit niet verbieden! Het is in elk geval verboden om gelijkende URL’s, de foto’s en de logo’s van de Sportclub Irene website te gebruiken.

Een succesvol seizoen gewenst en veel plezier op JULLIE website.

rfwbs-slide