• UPDATE: helaas is het nog niet gelukt de overige teamfoto's te maken. Aangezien het feit dat het weer de komende tijd niet uitnodigend zal zijn voor het maken van foto's, verplaatsen we de resterende foto's richting vroege voorjaar.

Beste (jeugd) leden,

alle profielfoto's, die de laatste weken gemaakt zijn van de JO13 t/m JO19, zijn gedownload in Sportlink, en te zien in de Voetbalapp. Het vriendelijk doch zeer dringend verzoek is om deze niet meer aan te passen.

Door omstandigheden ontbreken nog de teamfoto's van een paar teams. Deze zullen we de komende weken ook inplannen. Dit zal dan niet meer gecommuniceerd worden via de website, maar rechtstreeks met de betreffende kaderleden. Alle al gemaakte teamfoto's zijn te vinden op de website.

Via deze weg willen wij Sylvia alvast van harte danken voor het maken van de team- en profielfoto's!

Jeugdcommissie Sportclub Irene

rfwbs-slide