• Sportclub Irene doet weer mee aan de Grote Clubactie!

11 sep 2020
  • Beste sportvriend,

Via onze website hebben we al aangekondigd dat we ook dit jaar weer meedoen aan de landelijke Grote Clubactie. Doel van deze actie is, met medewerking van alle leden, een zo groot mogelijk bedrag binnen te halen voor onze clubkas. Doel is om een kunstgrasveld voor de jongste jeugdleden naast de kantine aan te leggen. De Grote Clubactie is een goede manier om binnen enkele jaren een extra bedrag ter beschikking te hebben. Waarbij alle leden een duit in het zakje kunnen doen: door het doen van een kleine moeite zijn we samen in staat een behoorlijk bedrag te verdienen.

Hoe werkt dit en wat wordt er van je verwacht?

Je ontvangt drie loten: een lot kost € 3,00. Met een lot maak je kans op maar liefst € 100.000 belastingvrij! Tevens zijn er vele mooie andere prijzen te winnen. Wij gaan ervan uit dat jij als lid van Sportclub Irene in staat moet zijn om minimaal drie loten te verkopen. De loten kunnen tegen contante betaling worden verkocht: omdat je de loten ontvangt via de leider van je team, kun je het ontvangen bedrag ook weer bij hem/haar inleveren. De loten mogen verkocht worden in de periode vanaf zaterdag 19 september (niet eerder!!) tot en met dinsdag 8 december a.s.  Wij adviseren om direct 19 september te beginnen, omdat ook andere verenigingen kunnen meedoen aan deze actie. We willen voorkomen dat we te laat zijn met de lotenverkoop: het helpt vaak ook om nu al aan familie, vrienden e.d. te vragen, zodat ze weten dat ze de loten ook daadwerkelijk van jou kunnen kopen.

Belangrijk om te weten:

Mocht het zo zijn dat je op dinsdag 8 december nog niet verkochte loten in je bezit hebt, dan zien wij dat als verkochte loten en dien je het bijbehorende bedrag dus te betalen.

Het is dus erg belangrijk deze niet verkochte loten tijdig in te leveren bij jouw leider. Uiteraard gaan we ervan uit dat je ze gewoon verkoopt en jouw club ondersteunt!

Natuurlijk is er altijd een mogelijkheid om meer loten te verkopen: deze zijn via de leider te verkrijgen. Er zijn altijd reserveloten beschikbaar. Voor de jeugdleden zullen enkele mooie prijzen ter beschikking gesteld worden voor hen die het meest aantal loten verkopen te weten:

1e prijs: trainingspak van club naar keuze t.w.v. maximaal € 100

2e prijs: voetbalshirt van club naar keuze t.w.v. maximaal € 75

3e prijs: trainingspak Sportclub Irene

De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie zelf is vanaf donderdag 10 december te zien, eveneens op de website www.clubactie.nl.

Wij hopen van harte op jouw medewerking en wensen je, vanaf zaterdag 19 september, veel succes bij de verkoop!

rfwbs-slide