• Sportclub Irene is een voetbalclub met meer dan 900 leden. Zo'n grote vereniging vraagt om een degelijke organisatie.Vele vrijwilligers staan wekelijks en soms dagelijks klaar om te blijven werken aan de gezondheid van onze club.

Ook op maatschappelijk gebied laten wij van ons horen. Als een vereniging die graag midden in de Tegelse gemeenschap staat en die, naast de sportieve, ook haar maatschappelijke verantwoording neemt; Sponsoren, goede doelen en de jeugd van Sportclub Irene is een unieke, maar uiterst succesvolle combinatie gebleken. Wij beseffen ons namelijk dat uitsluitend een financiële donatie vragen aan bedrijven niet meer past bij de huidige tijd. Daarom proberen wij samen met (potentiëlle) sponsoren te zoeken naar mogelijkheden die zowel voor de club, als voor de sponsor toegevoegde waarde hebben.

Uiteraard zijn er binnen Sportclub Irene voldoende mogelijkheden om exposure voor u als sponsor te realiseren en zien wij het als onze plicht om dit voor onze sponsoren tot in de puntjes te regelen. Wij hebben de mogelijkheden voor u op een rij gezet in de sponsorpakketten.

Werving sponsoren

Onze bestuursleden houden zich ook bezig met sponsorwerving en sponsoractiviteiten. Sportclub Irene biedt diverse PR-mogelijkheden. Zo zijn er naamsvermeldingen mogelijk: borden, banners, website, digitale presentatie in kantine etc. en worden er sponsoractiviteiten gehouden waarbij genetwerkt kan worden met lokale en regionale ondernemers. Alles in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Mocht u vragen hebben, laat het ons weten en neem vrijblijvend contact op met met een van onze bestuurleden. U bent in elk geval van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op ons schitterende Sportpark Bakenbos en het Irene familie-gevoel zelf te ervaren. Wij kunnen u dan in de praktijk een en https://www.sportclubirene.nl/club/sportpark-de-bakenbos/ander met betrekking tot sponsoring toelichten.

Brochure

Is uw interesse gewekt? Download hier beneden de brochure "Sponsorpakketten Sportclub Irene".

Brochure

rfwbs-slide