• Onlangs hebben wij ING als nieuwe sponsor mogen verwelkomen. Maurice Moors en Harro Schroeder (resp. rechts en links op de foto, met Jeroen Stevens van de Sponsorcommissie in het midden) zullen bij de Sportclub Irene-Businessclub-activiteiten ING vertegenwoordigen.

ING heeft ervoor gekozen om Sportclub Irene te ondersteunen, omdat het een sportieve en goed bestuurde voetbalclub is met bijna 1000 leden, waarbij prestatie, plezier en normen & waarden hand in hand gaan en van groot belang zijn.

Dagelijks staan vrijwilligers klaar om samen met de leden te werken aan het beoefenen van de voetbalsport. Daarnaast is Sportclub Irene ‘Meer dan Voetbal’. Op maatschappelijk vlak staat de vereniging graag midden in de Venlose en Tegelse gemeenschap.

rfwbs-slide