• Deze zomer ruilde Sam Peeters het rood-wit-blauw van Sportclub Irene in voor het zwart-wit van Borussia Mönchengladbach. Op 7-jarige leeftijd startte Sam in de F7 van Irene en via de F4 en E4 kwam Sam voor het eerst in het hoogste team van haar leeftijdscategorie terecht, alle daarop volgende seizoenen heeft ze deze lijn doorgezet. Vanaf haar 9de ging dit gecombineerd met de selectieteams van de KNVB.

Vanaf dit seizoen zal de defensief ingestelde Sam aansluiten bij het O17-elftal van de dames tak in Gladbach, haar officieel debuut laat nog even op zich wachten omdat de overschrijving nog niet volledig is afgerond.

Namens Sportclub Irene wensen wij Sam heel veel succes bij Borussia Mönchengladbach!

rfwbs-slide