Sportclub Irene Jeugdkampen 2018

Op deze pagina lees je alles over de Sportclub Irene jeugdkampen 2018. Wij organiseren dit jaar jeugdkampen voor:

• D-jeugd
  • E-F jeugd

Waar en wanneer

Het jeugdkamp voor D-spelers vindt plaats op een nog geheime locatie van vrijdagmiddag 15 juni t/m zondag 17 juni 2018. Het jeugdkamp voor E en F spelers vindt plaats op Sportpark De Bakenbos van vrijdagmiddag 22 juni t/m zondag 24 juni 2018.

Inschrijven

Vanaf 24 april kun je inschrijven voor één van beide jeugdkampen via het inschrijfformulier op de website van Sportclub Irene. Let op! Het invullen van de geboortedatum kan soms een fout genereren. Doet zich dat voor mail dan de gegevens rechtstreeks naar jeugdkamp@sportclubirene.nl

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 57,50 voor D-spelers en € 42,50 voor E en F spelers.

Betalen tijdens de inloopuuren

Op dinsdag 22 mei en donderdag 24 mei 2018 zijn de inloopuren. Deze avonden dienen de kampkosten contant betaald worden. Er is dan ook gelegenheid om vragen te stellen.

Leider van een team of het organiseren en begeleiden van spellen

We willen ook graag alle jeugdleiders en trainers vragen om deel te nemen aan een kamp. Ben je geen leider of trainer maar wil je wel graag mee op kamp als begeleiding, spelleider of keukenhulp, neem dan contact op met Jeroen Triest, via jeugdkamp@sportclubirene.nl

Inrichten tenten en kantine

Voorafgaand aan het jeugdkamp voor E/F spelers willen we de ouders vragen om mee te helpen met het inrichten van de tenten en het versieren van de kantine! Vele handen maken licht werk! Dit doen we op donderdagavond 21 juni 2017 van 19:00 tot 20:30 uur.

Weetjes voor alle deelnemers van het Sportclub Irene Jeugdkampen 2018

Wat neem je verder mee naar het Jeugdkamp:

– Slaapzak
– Luchtbed (geen campingbedje o.d!)
– Zonnecrème (we gaan er toch van uit dat we deze dit jaar nodig hebben!)
– Vest of jasje (voor als de weerbestelling niet goed is doorgekomen)
– Toiletspullen
– Ondergoed
– Bidon!! (belangrijk)
– Handdoeken/washandje
– Voetbalschoenen (hééééél belangrijk!)
– Scheenbeschermers
– Voetbaltenues (we gaan veel voetballen!)
– Trainingspak
– Gympen/sportschoenen
– Plastic zak voor de vuile was
– Bij lekker weer: pet o.d.

Wat neem je niet mee naar het Jeugdkamp:
– Waardevolle spullen (denk aan sieraden)
– Mobiele telefoon (lekker thuis laten)
– Energy drankjes
– Snoep, helaas hebben we vorig jaar veel verdrietige kinderen bij ons gehad dat er snoep was ‘gepikt’ uit hun tent / tas. Dat willen we dit jaar voorkomen, wij zorgen ervoor dat je niets tekort komt!

Bij medicijngebruik
Informatie invullen op het inschrijfformulier, de medicijnen (en instructies) bij start Jeugdkamp afgeven bij de kampleiding.

Voor het Jeugdkamp nog een hapje eten..?
Handig, later op de avond eten we nog een broodje met een snack.

Vragen?

Die kun je stellen tijdens de inloopuren of rechtstreeks aan Jeroen Triest tel. 06 – 460 78 348 of via email jeugdkamp@sportclubirene.nl