• Afscheid nemen van de Nederlandse competitie met een kampioenschap. Dat overkwam Lynn Wilms, die, dankzij een 1-0 overwinning op ADO den Haag, de titel seizoen 2020/21 pakte met de vrouwen van FC Twente.

Lynn, terugkomend van blessureleed, viel tijdens de rust in, en was op het veld getuige van de winnende goal, gemaakt in de 88e minuut door de Duitse Anna-Lena Stolze. Met nog één speelronde te gaan zijn de dames van FC Twente onbereikbaar geworden voor hun achtervolgers. Het betekent voor de oud-speelster van Sportclub Irene het tweede landskampioenschap in drie seizoenen FC Twente.

Lynn vertrekt na dit seizoen naar de vrouwen van de Europese topclub VfL Wolfsburg, maar eerst wacht nog een andere, supermooie uitdaging: de Olympische Spelen met het Nederlands team.

Sportclub Irene feliciteert Lynn van harte met deze titel, en wenst haar alvast heel veel succes in Japan!

Klik op de site van FC Twente voor een wedstrijdverslag, en nog heel veel andere foto's.

rfwbs-slide