• Informatie-avond jeugdafdeling 12 november 2021

5 nov 2021
  • Beste trainers, leiders, ouders en verzorgers van alle jeugdleden van Sportclub Irene,

Vrijdagavond 12 november nodigen we u uit voor een info avond van 18:30 -19:30 uur in de kantine op Sportpark de Bakenbos. We bieden een kijkje in de keuken van Sportclub Irene naar zaken binnen onze jeugd die onze vereniging “Meer dan voetbal” maakt.

Het programma ziet er als volgt uit:

18:30 uur:           Welkom door Hans Schreurs, voorzitter jeugdcommissie

18:35 uur:           Voorstellen hoofd jeugdopleidingen door Wouter van der Ent

18:50 uur:           Gedrag en spel door Jamale Boukhettame, gedragscoördinator

19:05 uur:           Vrijwilligers, door Stan-Mark Berden, vrijwilligerscoördinator

19:20 uur:           Rondvraag

Helaas is toegang door de geldende Corona-maatregelen uitsluitend mogelijk middels een geldende QR-code.

We hopen u allen te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Jeugdcommissie Sportclub Irene