• Beste jeugdleiders, -coördinatoren.

Het vreemde seizoen 2020/2021 eindigt zoals het begon, hoopvol. In augustus begonnen we weer lekker met trainen en de competities allemaal gestart. Helaas werd medio oktober alles weer stilgelegd en hebben we maanden gehoopt weer snel te kunnen gaan voetballen. Helaas heeft het niet zo moge zijn.

Toch willen we jullie danken voor jullie inzet voor onze jeugdafdeling afgelopen seizoen!

Mede dankzij jullie hebben onze jeugdleden toch het hele jaar 3x per week heerlijk kunnen voetballen. Hopelijk kunnen we begin volgend seizoen een ouderwets gezellige vrijwilligersavond organiseren. Ook dit seizoen is dit vanwege de maatregelen helaas niet mogelijk.

Wat wel binnen de mogelijkheden ligt is het organiseren van een vrijwilligersterras! Vanaf 19 mei mogen terrassen van kantines weer open onder bepaalde voorwaarden. Binnen deze mogelijkheden nodigen we jullie graag uit voor het vrijwilligersterras op zaterdag 29 mei 2021. Vanwege de maatregelen kunnen we niet alle vrijwilligers tegelijkertijd verwelkomen, maar worden jullie in bepaalde tijdsloten uitgenodigd om plaats te nemen als dank voor jullie inzet van afgelopen seizoen.

Verdere informatie zal via de kader app groepen worden verspreid.

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op het voor jullie speciaal ingerichte vrijwilligersterras! Er is mooi weer besteld.

rfwbs-slide