• Afgelopen maanden hebben we op de Bakenbos een paintball vereniging mogen verwelkomen. Dat heeft tot gevolg gehad dat we een veld hebben moeten afstaan. Alhoewel we graag onze faciliteiten delen met onze buren heeft dit geleid tot accute capaciteitsproblemen. Afgelopen weken is daarom besloten dat het veld aan TSC’04 zijde met verlichting direct grenzend aan de Irene kant van de Bakenbos aan ons wordt toegewezen.

Vanaf a.s. zaterdag zullen de eerste wedstrijden op het veld worden gespeeld. Helaas kunnen we het veld nog niet in de avonduren gebruiken. Een geschil tussen de Gemeente Venlo en TSC’04 heeft ervoor gezorgd dat we geen gebruik kunnen maken van de elektriciteit aan de zijde van onze buren. Hierdoor kan er geen verlichting aangezet worden. We hopen dat dit geschil op korte termijn wordt opgelost zodat onze jeugd de ruimte krijgt om te trainen. Tot die tijd vragen we jullie op een zo goed als mogelijke manier om te gaan met de ruimte die beschikbaar is in de avonduren.

Veel voetbalplezier toegewenst aankomend weekend!

Bestuur Sportclub Irene

rfwbs-slide