• Gebroeders Marguaa verlaten Sportclub Irene voor een BVO

23 jun 2020
  • Met trots kunnen we mededelen dat de gebroeders Marguaa Sportclub Irene gaan verlaten voor een BVO! De 10-jarige Imran, speler van Sportclub Irene JO10-1, speelt volgend seizoen voor VVV-Venlo. Hij is zo positief opgevallen tijdens de trainingen die hij de afgelopen tijd bij VVV-Venlo heeft gevolgd dat hij vanaf volgend seizoen in het geel/zwarte tenue speelt.

Zijn zeven jaar oudere broer Nadir gaat in dezelfde kleuren spelen, alleen dan bij Roda JC. De speler van Sportclub Irene JO17-1 heeft tijdens de stage bij de Kerkraadse club zoveel indruk gemaakt dat hij volgend seizoen voor de JO18 gaat spelen.

Wij feliciteren Imran en Nadir van harte met deze fantastische stap en wensen hen heel erg veel succes en plezier toe!

rfwbs-slide