Vrijwilliger worden bij Sportclub Irene

Met dit formulier kun je je online aanmelden als vrijwilliger bij Sportclub Irene. Op de pagina Ledeninformatie lees je meer over het vrijwilligerslidmaatschap. Na verwerking van je aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

TOELICHTING

Nummer legitimatiebewijs
Vul het nummer van het paspoort, de identiteitskaart of het rijbewijs in.

Pasfoto
Wij hebben een recente pasfoto nodig. Je kunt die meesturen met je online aanmelding.

Geen contributieverplichting
Als vrijwilliger ben je geen contributie verschuldigd. Vul daarom je IBAN nummer alleen in als je Sportclub Irene wilt steunen met € 60,00 per jaar.

Verklaring gedragscode Waarde(n)volle Club
Sportclub Irene maakt er werk van om een actieve, bruisende en sportieve vereniging te zijn, die in de omgeving wordt herkend als een aantrekkelijke club. Om dit ook voor de toekomst te waarborgen wordt een stringent normen en waarden beleid gehanteerd.
In onze gedragsregels en gedragscode is afdoende aangegeven welk gedrag van leden, vrijwilligers en ouders wel of niet gewenst is. Respectvol met elkaar omgaan is de basis waar alles op rust.

Met je online aanmelding ga je akkoord met de Verklaring gedragscode Waarde(n)volle Club (PDF).

Persoonlijke gegevens

Soort vrijwilligerswerk dat u wilt doen bij Sportclub Irene ?*

Bardiensten kantine en/of keuken diensten (koffie, frites, snacks, broodjes ed.)Bestuurlijk (administratief, financieel, beleidsmatig, coördinerend)Organiseren van activiteiten en/of assisteren bij activiteiten (carnaval, sinterklaas, kamp, toernooi)Computerwerkzaamheden (ledenadministratie, verwerken standen, internetsite ed.)SchoonmakenOnderhoudswerkzaamheden (zowel aan pand als aan materiaal)Wekelijks terugkerende werkzaamheden (lijnen trekken, begeleiding kleedkamer toewijzing ed.)Trainer / leider / coördinator / grensrechterScheidsrechter / assistent scheidsrechter (vlagger)Wedstrijdsecretariaat

Verklaring gedragscode Waarde(n)volle Club

Ik heb de verklaring gedragscode Waarde(n)volle Club gelezen. Ik begrijp dat er regels en afspraken nodig zijn om ervoor te zorgen dat iedereen met veel plezier kan voetballen. Daarom zal ik ook mijn uiterste best doen mij aan de bij sportclub Irene geldende gedragsregels te houden.