• Flynth adviseurs en accountants nieuwe bordsponsor

7 okt 2019
  • Flynth adviseurs en accountants nieuwe bordsponsor

Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. Ze voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving.

Met  ruim 1.600 medewerkers en zo'n 60 vestigingen zijn we Nederlands' grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. Ze zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Flynth. Pal naast u.

Prettig samenleven in een duurzame wereld. Hier draagt Flynth graag aan bij. Ze helpen collega’s die zich inzetten voor het goede doel. Ze ontwikkelen diensten waarmee ondernemers verantwoord kunnen ondernemen. Ook delen ze kennis en zetten ze hun in voor een beter ondernemersklimaat. Flynth staat midden in de maatschappij en is een organisatie voor en van ondernemers. Vandaar ook hun steun aan Sportclub Irene via een mooi bord langs het hoofdveld.

Verdere informatie kunt u vinden op hun website: https://www.flynth.nl/

Op de foto ziet u rechts René Hinssen die het sponsorcontract ondertekend. Aan de linkerzijde bestuurslid Commerciële Zaken, Joeri Kuik.

Namens Sportclub Irene, hartelijk dank voor uw steun!

rfwbs-slide