• Het bestuur heeft het initiatief genomen om te komen tot een nieuwe sponsorcommissie.

Sinds de afgelopen zomer wordt er volop overleg gepleegd door een nieuw team van enthousiaste vrijwilligers met nieuwe ideeën en een streven om onze mooie club duurzaam op de kaart te zetten.

Het doel en streven is om de sponsoring binnen Sportclub Irene structureel naar een hoger niveau te brengen.

In het kort willen wij het volgende bereiken;

Excellent relatiebeheer en communicatie

Frequent contact tussen sponsoren, leden en mensen die Sportclub Irene een warm hart toedragen.

Duidelijke verwachtingen tussen sponsoren, leden en bestuur Sportclub Irene

Gelukkig beschikken wij over een aantal sponsoren die ons al jarenlang steunen en door hun bijdrage zijn er al mooie doelen bereikt.

We hebben al diverse zaken in gang gezet en dit heeft al geresulteerd in een goed en waardevol klankbord. Binnenkort zullen wij de eerste resultaten met jullie delen.

Hoog tijd om de nieuwe sponsorcommissie aan jullie voor te stellen.

Lars Curvers

Stefan Curvers (bestuurslid)

Wim Daemen (bestuurslid)

Barry van den Ham

Sierd Janssen

Rick Jörges

Rowdy Kroh (penningmeester)

Bas van Lierop

Tom Orval (voorzitter)

Jeroen Stevens

Jeroen Triest (secretaris)

Ber Vinken

Uiteraard zullen wij jullie op de hoogte houden van onze aankomende activiteiten, onze nieuw sponsoren en acties.

Mocht jullie vragen hebben, opmerkingen of suggesties dan kun je ons mailen. Ook wanneer je Sportclub Irene wilt sponsoren mag je ons altijd contacten op de club of anders mailen naar sponsoring@sportclubirene.nl.

rfwbs-slide