•

Afgelopen zaterdag vond in de kantine de eerste Grote Voetbalquiz voor alle vrijwilligers van Sportclub Irene plaats. De opkomst viel helaas tegen, desalniettemin werd  het een zeer geslaagde en lange avond. Bedenker, maker, organisator en spreekstalmeester Rick Bonten had in totaal 150 vragen, onderverdeeld in zeven categorien, bedacht, die op een zeer fraaie manier getoond werden. Het was een quiz voor jong en oud, varierend van de Panini-plaatjes van vroeger tot de spelers van nu. Aangezien Ron en Léon de winnaars (met bijbehorende prijzen) werden van zowel de eerste drie ronden, de tweede drie en de finale, was het geen verrassing dat zij ook de totaalwinnaars werden. En dus mochten zij de grootste beker mee naar huis nemen. Een beker was er ook voor de nummers twee, Luca en Dennis, plus de nummers drie, Tom en Joost.

Rick, plus alle gulle sponsors van de prijzen, heel erg bedankt voor deze mooie avond, en dat het een begin mag zijn van een nieuwe traditie binnen Sportclub Irene.

rfwbs-slide