• “Zet de ouderen niet Buitenspel”. Dat is de mooie gedachte achter het project tussen de bewoners van de Nieuwe Munt (inculsief twee nieuwe aanwinsten) en de meiden van Sportclub Irene MO15/MO13/MO11. En dit was in de vierde aflevering van dit seizoen weer goed merkbaar. Het was een creatieve middag waarin metname “jong”  “oud” een helpende hand toediende bij een maken van een eigen schilderij. De één deed het op die manier, de ander op een andere manier, maar het eindresultaat was bij iedereen hetzelfde: een prachtig eigen gemaakt kunstwerk voor aan de muur.  En dat allemaal onder het genot van de mooiste en bekendste vastelaovesnummers, die door, en dat dan weer door meestal  de ouderen, uit volle borst werden meegezongen.

Op 25 maart staat er nog één bijeenkomst op de planning bij de Nieuwe Munt, waarna het seizoen, op 18 april, bij Sportclub Irene wordt afgesloten met het bezoek van de bewoners aan de wedstrijden van MO13 en MO11.

rfwbs-slide