• Corona update:

De amateursport in Nederland gaat voor een flink deel weer op slot. Het demissionaire kabinet heeft besloten dat in de strijd tegen het coronavirus sportaccommodaties (binnen en buiten) tot en met 18 december na 17.00 uur gesloten zijn. Dat geldt voor wedstrijden en voor trainingen. De maatregel gaat zondag 28 november in.

Ook de oude maatregelen blijven gelden. Bij trainingen en wedstrijden mogen geen toeschouwers aanwezig zijn. Die maatregel zou op 3 december aflopen, maar blijft nu van kracht.

Voor dit weekend hebben de nieuwe maatregelen nog geen invloed en kan er dus gevoetbald worden. Later dit weekend hopen we jullie een update te kunnen geven, wat de nieuwe maatregelen voor Sportclub Irene betekenen in de komende weken.

Voor nu, stay safe!
rfwbs-slide