• Hierbij de informatie met de actuele maatregelen en richtlijnen die gelden per 5 juni.

De algemene corona maatregelen blijven nog altijd van kracht!

• Was vaak en goed je handen.
    • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
    • Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.
    • Ben je getest? Blijf thuis tot je de testuitslag weet.

Jeugd:

• De KNVB organiseert op 5, 12, 19 en 26 juni de regiocup voor alle teams in de categorie JO8 t/m JO17.
    • De planning en indeling is te vinden op de voetbal.nl App en/of op onze website.
    • Kleedlokalen en douches zijn weer geopend volgens de richtlijnen van het RIVM.
    • Volwassenen en jeugd vanaf 13 jaar, vragen wij een mondkapje te dragen in de auto.
    • Bij uitwedstrijden van jeugdleden vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Daarbij gaan wij er vanuit dat er niet meer chauffeurs worden ingezet dan nodig.

Volwassenen:

• Volwassenen mogen weer sporten in groepen van maximaal 50 personen zonder 1,5 meter afstand te houden als dat nodig is voor het sporten.
    • Publiek bij wedstrijden en trainingen is niet toegestaan.
    • Kleedkamers en douches zijn open en mogen gebruikt worden.
    • Er kan t/m 27 juni getraind worden op het sportpark. Daarna is het sportpark gesloten voor trainingen en wedstrijden.

Sportkantine:

• Op zaterdag is de kantine weer geopend tijdens wedstrijden.
    • Een vaste zitplaats aan een tafel, en registratie is verplicht.
    • Zitten aan de bar is niet toegestaan.
    • Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten, zij houden 1,5 meter afstand van elkaar

Mocht je vragen hebben over de gevolgen van de versoepelingen, dan kun je contact opnemen met het bestuur van Sportclub Irene via secretaris@sportclubirene.nl

rfwbs-slide