• Beste leden, ouders en vrienden van Irene,

Komende week zal de contributie voor het seizoen 2020 – 2021 worden geïnd.

De contributie wordt geïnd via onze partner Clubcollect. Clubcollect zal via SMS en e-mail een verzoek tot betaling doen. De betalingen verlopen via automatisch incasso of via IDEAL en zijn daarom 100% veilig.

Hieronder een voorbeeld van een bericht dat u de komende week kunt verwachten:

ClubCollect bericht

Best clublid,

Hierbij ontvangt u een betaalverzoek van Sportclub Irene. Bekijk uw persoonlijke betaalpagina om het betaalverzoek in te zien.

Wij willen u er aan herinneren dat als u geen betaalkeuze maakt voor 01 okt 2020 uw betaalverzoek mogelijk door Sportclub Irene automatisch wordt geïncasseerd.

Membership 2020

FACTUURNUMMER:

Jaarlijks abonnement     EUR 100,00

Totaal te betalen:           EUR 125,00

Bekijk betaalpagina

Stel een vraag over dit betaalverzoek

Persoonlijk bericht van Sportclub Irene:

Voor meer informatie over de samenwerking tussen Sportclub Irene en ClubCollect kunt u contact opnemen met Rowdy Kroh

NB: u kunt uw betaling niet zelf overmaken naar een bankrekening van ClubCollect of uw club.

In plaats daarvan biedt ClubCollect de volgende betaalmogelijkheden:

Betaalmethode(n):

– Automatische incasso

– iDEAL

Betaalmogelijkheden:

– Ineens

– Gespreid

Graag verwijzen wij u voor het vastgestelde contributiereglement naar https://www.sportclubirene.nl/contributie/

Let op!!

Email kan in de SPAM box komen. Controleer dit alstublieft.

Ouders ook letten op mailboxen/ telefoons van uw kinderen. Van een aantal junioren staat de email/ het mobielnummer in het Sportlink. Zij ontvangen het betreffende verzoek.

Hebt u in september nog geen email van ClubCollect ontvangen, graag een mail naar het mailadres: contributie@sportclubirene.nl

Na 10 dagen ontvangt u een eerste herinnering als u niet inlogt op de pagina van Clubcollect-Sportclub Irene en een betaalmethode en betaalmogelijkheid kiest. Heeft u in begin oktober nog geen keuze gemaakt of contact gezocht via contributie@sportclubirene.nl, dan blokkeren wij de betreffende speler in Sportlink. Hierdoor kan er niet getraind en gespeeld worden!

Hoe gaat gespreid betalen in z’n werk?

Voor gespreid betalen worden 3 termijnen met 30 tussenliggende dagen aangehouden en zal een klein extra bedrag inrekening gebracht worden. Op de persoonlijke betaalpagina kan men deze optie kiezen.

Is het kledingfonds verplicht?

Deelname aan het kledingfonds is verplicht voor alle leden. De jaarlijkse vergoeding hiervoor bedraagt € 20,00 en zal samen met de contributie worden geïnd. Spelers krijgen een korte broek en 1 paar sokken, deze worden eigendom. Het speelshirt is in bruikleen en staan onder beheer van de leider van het betreffende team.

Met vriendelijk groet,

Contributie Commissie