• Communicatie

  Communicatie

  Binnen Sportclub Irene is een Commissie Communicatie actief. Deze werkgroep heeft een directe link met het bestuur en dient de communicatie binnen Sportclub Irene in goede banen te leiden.

  Voor zaken omtrent senioren

  • Wim Daemen
  • Tom Orval

  Voor zaken omtrent junioren:

  • Hans Schreurs
  • Léon Probst

  Je kunt hier zaken aanleveren voor op de website bijvoorbeeld. Zij bepalen of dit gepubliceerd wordt, wanneer en of het stuk nog aangepast dient te worden. Na goedkeuring zal het worden artikel worden geplaatst.

  Logo en beeldmerk

  Een aantal jaren geleden zijn het logo en beeldmerk van Sportclub Irene opgefrist. Het is niet meer toegestaan om het oude logo en beeldmerk, in welke uiting dan ook, te gebruiken. Heb je het logo en/of beeldmerk nodig, stuur dan een mail naar webmaster@sportclubirene.nl

  Een andere aanscherping in de communicatie is het gebruik van de clubnaam. Onze voetbalvereniging heet Sportclub Irene. Deze benaming wordt te allen tijde gebruikt. Kun je, vanwege het aantal posities, niet anders, dan is de officiele afkorting: Spcl. Irene. Deze wordt dus alleen bij hoge uitzondering gebruikt. Andere afkortingen, zoals bijvoorbeeld Sc Irene, worden niet meer gebruikt.

  Communicatie intern

  Leden/vrijwilligers die voor Sportclub Irene actief zijn en om welke reden dan ook iets willen communiceren binnen de club, kunnen dit, met in acht name van bovenstaande afspraken, op eigen initiatief doen. Bij twijfel of indien advies nodig is, kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. We helpen jullie graag.

  Trainers en leiders van teams kunnen zelf teamberichten en wedstrijdverslagen publiceren op de website van Sportclub Irene. Er is een mogelijkheid om dit direct op te laden via onze nieuwe website. Je dient hier wel een wachtwoord voor te hebben. Stuur een email naar onze webmaster als je van deze mogelijkheid gebruik wil maken. webmaster@sportclubirene.nl

  Communicatie extern

  Leden/vrijwilligers die graag buiten Sportclub Irene iets willen communiceren, bijvoorbeeld via de pers, wenden zich altijd ruim van te voren bij de secretaris van Sportclub Irene. Houdt hierbij rekening met eventuele deadlines.

rfwbs-slide