Sportclub Irene ledeninformatie

Hoe meld ik me aan als lid van Sportclub Irene?

Aanmelden doe je online via het formulier Aanmelden lid. Na verwerking van je aanmelding krijg je bericht van de ledenadministratie.

Let op !
Ben je 12 jaar of ouder dan hebben wij een recente pasfoto nodig. Je kunt die meesturen met je online aanmelding of afgeven aan de leider van het team waar je gaat spelen.

Formulier Aanmelden lid

Hoeveel bedraagt de contributie?

Voor het seizoen 2017-2018 zijn de contributies vastgesteld op:

CategorieContributieKledingfonds *Totaal
Senioren€ 166,50€ 20€ 186,50
Veteranen€ 125,60€ 20€ 145,60
JeugdA, B, C€ 128€ 20€ 148
JeugdD, E, F€ 117,80€ 20€ 137,80
JeugdMini-F 6-jaar€ 117,80€ 20€ 137,80
JeugdMini-F 5-jaar€ 60€ 20€ 80
JeugdMini-F 4-jaar€ 0€ 0 € 0
Voetbal Extra Tegelen€ 75€ 20€ 95
Rustende leden/ vrijwilligers€ 60€ 0€ 60

* 4-Jarige dienen zelf voor sportkleding te zorgen en spelen geen wedstrijden.

* 4-Jarige die tijdens het seizoen 5 jaar worden betalen 30 euro contributie en 20 euro aan kledingfonds.

* Vanaf 5 jaar (spelende leden) ben je verplicht deel te nemen aan het kledingfonds. Hiervoor betaal je € 20,00 per seizoen. Dit bedrag komt bovenop de contributie.

Bij aanmelding in het seizoen op of ná 1 januari betaal je 50% van de verschuldigde jaarcontributie. Bij aanmelding inhet seizoen op of ná 1 april betaal je de door Sportclub Irene aan de KNVB verplicht te betalen lidmaatschapsbijdrage.

De contributie voor steunende leden bedraagt € 60,00. De namen van steunende leden worden geregistreerd in de ‘Club van 60’.

Hoe wordt de contributie geïnd?

De contributie wordt geïnd via Clubcollect, een samenwerkingspartner van Sportclub Irene. Clubcollect zal via SMS en e-mail contact opnemen met alle leden. De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en e-mail. Door op de link te klikken komt je bij een persoonlijke betaalpagina van ClubCollect. Hier kunt je kiezen om de contributie in 1 keer te betalen of in 3 termijnen. De betalingen verlopen via automatisch incasso of via IDEAL en zijn daarom 100% veilig. De contributie zal eind augustus/begin september worden geïnd.

Hoe gaat gespreid betalen in z’n werk?
Voor gespreid betalen worden 3 termijnen met 30 tussenliggende dagen aangehouden en zal een klein extra bedrag inrekening gebracht worden. Op de persoonlijke betaalpagina kan men deze optie kiezen.

Is het kledingfonds verplicht?
Deelname aan het kledingfonds is verplicht voor alle leden en trainers/leiders. Voor alle leden en trainers wordt een kledingpakket samengesteld. De jaarlijkse vergoeding hiervoor bedraagt € 20,00 en zal samen met de contributie worden geïnd.

Wat als ik de contributie niet of niet tijdig betaal?

Is de contributie niet tijdig voldaan, dan is het bestuur gerechtigd tot het opleggen van een speelverbod.

Hoe geef in een wijziging van mijn gegevens door?

Ga je verhuizen? Krijg je een nieuw telefoonnummer? Of een ander e-mailadres? Geef deze wijzigingen meteen door aan je leider(s) én aan onze ledenadministratie. Je kunt dit nog niet online regelen.

Geef je wijziging schriftelijk door. Gebruik daarvoor het formulier Wijziging lidmaatschapsgegevens. Je kunt dit formulier downloaden.

Ben je jeugdlid stuur je het ingevulde formulier op naar:
T.a.v. Ledenadministratie jeugd
5930 AA Tegelen

In alle overige gevallen stuur je het ingevulde formulier op naar:
T.a.v. Ledenadministratie Senioren
5930 AA Tegelen

Formulier wijziging lidmaatschap (PDF)

Hoe meld ik me af als lid van Sportclub Irene?

Als je het lidmaatschap wilt wijzigen of beëindigen moet je dat vóór 1 juli schriftelijk kenbaar maken bij de vereniging. Gebruik daarvoor het formulier Wijziging lidmaatschapsgegevens. Je kunt dit formulier downloaden.

Let op! Je kunt je lidmaatschap niet via email beëindigen..

Ben je jeugdlid stuur je het ingevulde formulier op naar:
T.a.v. Ledenadministratie jeugd
5930 AA Tegelen

In alle overige gevallen stuur je het ingevulde formulier op naar:
T.a.v. Ledenadministratie Senioren
5930 AA Tegelen

Formulier wijziging lidmaatschap (PDF)

Moet ik als vrijwilliger lid zijn van Sportclub Irene?

Ben je trainer, leider, teambegeleider, scheidsrechter, grensrechter of bestuurslid bij Sportclub Irene? Dan dien je in het bezit te zijn van een (vrijwilligers) lidmaatschap. De KNVB eist namelijk dat vrijwilligers die betrokken zijn bij het wedstrijdgebeuren lid zijn van de KNVB en dus ook van Sportclub Irene.

Ben je op een andere manier als vrijwilliger bij de club betrokken? Dan vinden wij het uiterst wenselijk dat je een vrijwilligerslidmaatschap aanvraagt. Dan kunnen wij ons ledenbestand namelijk actueel houden.

Hoe meld ik me aan als vrijwilliger?

Het vrijwilligerslidmaatschap vraag je online aan via het formulier Aanmelden vrijwillger. Na verwerking van je aanmelding neemt onze vrijwilligerscoördinator contact met je op.

Formulier Aanmelden vrijwilliger

Moet ik als vrijwilliger contributie betalen?

Nee. Iedere vrijwilliger dient zich weliswaar aan te melden als vrijwilligerslid van Sportclub Irene, maar is geen contributie verschuldigd.