• Bestuursbesluit n.a.v. coronamaatregelen per 6 december 2021

6 dec 2021
  • Vanuit de KNVB zijn de nieuwe richtlijnen als volgt en deze volgen wij met Sportclub Irene:

• Voor de categorie A is besloten om vanaf maandag 6 december de competities tot aan de winterstop stil te leggen.
    • Teams in de categorie A mogen op vrijwillige basis oefenwedstrijden spelen, dit kan in onderling overleg met de tegenstander, aanvragen worden gedaan via de wedstrijdsecretaris en afstemming TC.
    • In de B-categorie blijft het programma voor de weekenden van 11, 12, 18 en 19 december staan, zodat er in elk geval eenmaal per week lekker kan worden gevoetbald. Ook voor de categorie B geldt dat in onderling overleg wedstrijden ingehaald kunnen worden.
    • Trainen kan op de volgende momenten en kunnen worden aangevraagd via planning@sportclubirene.nl
      Woensdag- en vrijdagmiddag van 13:00 – 17:00 uur
      Zaterdag en zondag van 9:00 – 17:00 uur
    • Zelfstandig een vervangende training of wedstrijd zonder goedkeuring van Sportclub Irene organiseren is niet toegestaan
    • De kantine is alleen geopend in het weekend tot 17.00 uur
    • Vergaderingen dienen online georganiseerd te worden
    • Mondkapje is verplicht bij het zich verplaatsen binnen in het sportcomplex
    • De thuisspelende teams zijn verplicht om in wedstrijdkleding naar het sportpark te komen. Douchen is niet toegestaan. Er is een kleedkamer beschikbaar, maar alleen om de tassen droog en veilig neer te leggen. Dat geldt voor zowel de jeugd op zaterdag als de senioren op zondag
    • Bezoekende teams krijgen het dringende advies om dezelfde regels te volgen, al dragen zij een eigen verantwoordelijkheid hierin.

Wij willen jullie met klem verzoeken de regels in acht te nemen, instructies van vrijwilligers op te volgen, elkaar aan te spreken en bovenal je gezond verstand te gebruiken. We moeten het samen doen.

Bestuur van Sportclub Irene

rfwbs-slide