• Sportclub Irene MO 17-1 - SV Venray MO 17-1 ( 4-0 )

Zaterdag 5 september 2020

Vandaag speelden we onze eerste thuiswedstrijd op de Bakenbos. Ditmaal was de tegenstander SV Venray, een tegenstander die in het verleden gemakkelijk en moeilijk was. Nadat de pasjes door de scheidsrechter werden gecontroleerd gingen we met veel zelfvertrouwen van start. Vanaf het begin af aan domineerde we volledig de wedstrijd wat al na amper 1 minuut resulteerde in een gevaarlijk schot van Lotte. Na vele kansen onbenut te hebben gelaten was het dan na 25 minuten eindelijk raak. Een 1-2tje tussen Icky en Jolie resulteerde in een geweldig doelpunt door Jolie. Het ijs was gebroken. Het samenspel was geweldig en was een streling voor het oog. Op slag van rust was het Cloe met een pass op Jolie, en een doorsteek-pass op Diewertje die de 2-0 op het scorebord deed verschijnen.
    Na genoten te hebben van een welverdiende rust gingen we wederom met veel zelfvertrouwen het veld op. Na slechts 1 minuut spelen en schitterend voorbereidend werk van Joni, was het Cloe die de bal net overschoot. Weer een minuut later was het Sterre die de lat trof en schoot Joni in de rebound over. Toen kwam helaas de kentering. SV Venray voerde de druk op wat resulteerde in een tegendoelpunt in de 10e minuut . Deze werd afgekeurd vanwege buitenspel. SV Venray bleef de druk opvoeren maar dankzij onze stabiele verdediging wisten wij goed stand te houden. Ons spel was van mindere kwaliteit t.o.v. de 1e helft dus een extra doelpunt voor Sportclub Irene zou zeker wenselijk zijn en ook meer rust geven. Dit doelpunt kwam dan gelukkig tot stand in de 23e minuut. Een corner van Yasemin en een slechte uitverdediging van SV Venray zorgde ervoor dat Diewertje met een voorzichtig puntertje de 3-0 voor haar rekening nam. Uiteindelijk was het Sterre die 5 minuten voor tijd met een indraai de eindstand in het voordeel van Sportclub Irene besliste.

4 Punten uit 2 wedstrijden is een prachtig resultaat; dit dankzij goede inzet en samenspel van jullie allemaal.

Met sportieve groeten.
    L.M.T.