Zondag 26 mei de laatste reguliere competitiewedstrijd tegen Erp

Aanstaande zondag wordt de laatste wedstrijd thuis tegen de kampioen in de 2de klasse H gespeeld. Erp heeft na de winterstop een hele mooie reeks neergezet en afgelopen zondag in een rechtstreeks duel met achtervolger SSS uit Overloon door een 2 – 0 overwinning de competitie beslist en het terechte kampioenschap binnen gehaald. Gefeliciteerd en veel succes in de 1ste klasse.

Sportclub Irene 1 heeft de laatste twee wedstrijden beide verloren. Allereerst tegen SSS’18 met 0-3. Al na enkele minuten scoorde SSS maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Daarna trapte Imo Selen een vrije trap op de paal. SSS maakte gebruik van twee persoonlijke missers en stond met 0-2 voor. Een corner werd door iedereen gemist en Casper Vermeulen kwam een stap te laat om de al in het netje te tikken. Het veldspel van de thuisclub was zeer goed en SSS liet zich iedere keer ver terug zakken. De hoge ballen waren echter allemaal voor de SSS goalie of voor een van de zeer lange verdedigers. De tweede helft begon Sportclub Irene ook sterk en kreeg drie grote kansen. Ondanks het veldoverwicht werd er aan Irene zijde niet gescoord en kreeg SSS nog, in de vorm van een penalty, een cadeautje van de scheidsrechter.

Jongstleden zondag werd er bij Vianen Vooruit met 1-0 verloren. In de 45ste minuut scoorde de thuisclub met een strakke bal in de verre hoek. Sportclub Irene kon hier niets tegenover zetten en creëerde nagenoeg geen kansen. Vianen scoorde ook niet meer en leven de drie punten bij de thuisclub.

Aanstaande zondag thuis tegen Erp. Een wedstrijd om de keizers baard. Erp al kampioen en Sportclub Irene speelt nacompetitie voor klasse behoud. Het kan zeker een aantrekkelijke wedstrijd worden omdat de druk aan beide zijden eraf is. Sportclub Irene zal zich vanaf nu moeten focussen op de nacompetitie die start met een thuiswedstrijd op zondag 2 juni.

De ballensponsoren voor deze wedstrijd zijn Theo van de Berg, assistent-trainer van het eerste elftal. Roland Helmes, leider van het eerste elftal en de selectie van het eerste elftal zelf.

Alle sponsoren bedankt voor hun geste en iedereen succes met de wedstrijd tegen SSS.